AcasăStiriPoliticaTineretul liberal din Timiș iese la vot. Cine sunt cei care vor...

Tineretul liberal din Timiș iese la vot. Cine sunt cei care vor să fie președinți

Tinerii liberali din Timiș își aleg noi șefi. În cursul acestei săptămâni, liberalii vor ieși la vot pentru a-și alege președinți pentru TNL Timișora, Cluburile Studențești Liberale și TNL Timiș. Alegerile pentru primele două funcții vor avea loc astăzi, iar rezultatele sunt previzibile, căci în cursa pentru fiecare post s-a înscris câte un singur candidat. Este vorba despre Raul Ambruș, pentru președinția TNL Timișoara și Ciprian Trocan, pentru funcția de lider al CSL Timiș. Lupta pentru șefia TNL Timiș se va da sâmbătă, iar cei doi competitori sunt Cosmis Șandru și Ionuț Stănușoiu, primarul comunei Ghiroda.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Vlad Marcu
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente