Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

SCM BC Timisoara joaca astazi, ultimul meci din Top 6, pe teren propriu

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Echipa de baschet SCM BC Timișoara joacă astăzi, de la ora 18:00, ultimul meci pe teren propriu, în Top 6. Jocul are loc în penultima etapă din faza a doua a campionatului.

SCM BC Timișoara dă piept, în această seară, cu BCMU Argeș Pitești, iar partida are o miză ridicată: învingătoarea își asigură locul al cincilea în clasament, înaintea play-off-ului.

”Este unul dintre cele mai importante meciuri. Este esențial să-l câștigăm pentru a prinde locul al cincilea. Am început foarte bine faza Top 6, după care am pierdut forma bună, dar sper să arătăm tărie de caracter și să depășim Piteștiul, pentru a ne asigura un loc mai bun în perspectiva playoff-ului. Mi-ar plăcea să vină mulți spectatori, precum la meciurile cu Clujul și Oradea. Cu ajutorul lor, sunt sigur că putem câștiga”, a declarat purtătorul numărului 2 pe tricou din tabăra alb-violeților, Nikola Pesakovic.

Aruncarea simbolică de start va fi oferită de rugbystul Valentin Popârlan, campion en-titre al României, component al RCM Timișoara Saracens. Popârlan a făcut parte din echipa care a câștigat, într-o manieră spectaculoasă, meciul din Continental Shield, cu Enisei Krasnoiarsk, bănățenii revenind după 0-18 la pauză și câștigând cu 20-18. ”Sunt bucuros pentru emulația creată în jurul sportului timișorean. Întreg SCM-ul a trecut printr-o perioadă dificilă, din pricina dificultăților financiare, dar le-am depășit și am ajuns să luptăm din nou pentru obiective de performanță. Handbaliștii au câștigat Cupa României, baschetbaliștii se bat pentru o poziție bună în playoff, noi jucăm în euro-cupe. Am reușit să strângem rândurile și să arătăm că Timișoara este unul dintre orașele care iubesc sportul și promovează caracterele curate”, a explicat Valentin Popârlan.

SCM BC Timișoara – BCMU Argeș Pitești se joacă în această seară, de la ora 18:00, pe parchetul Sălii ”Constantin Jude”, iar intrarea va fi liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Micii baschetbalişti sunt aşteptaţi, în perioada 3-8 august, la prima ediţie a „MP Sport Skills Development Camp”.

Evenimentul se va desfășura la sala "Banu Sport" de lângă stadionul "Dan Păltinişanu" în...

Baschet SCM Timisoara, in fata ultimului joc din Top 6, la Craiova

Faza ”Top 6” a Ligii Naționale de baschet masculin se încheie pentru Baschet SCM...

BC Timisoara, meciuri de verificare cu alb-violetii din Kecskemet

Pauza în care a intrat competiția națională de baschet masculin, prilejuită de partidele selecționatei...