SCM-Timisoara-vs.-BCMU-Pitesti

Echipa de baschet SCM BC Timișoara joacă astăzi, de la ora 18:00, ultimul meci pe teren propriu, în Top 6. Jocul are loc în penultima etapă din faza a doua a campionatului.

SCM BC Timișoara dă piept, în această seară, cu BCMU Argeș Pitești, iar partida are o miză ridicată: învingătoarea își asigură locul al cincilea în clasament, înaintea play-off-ului.

”Este unul dintre cele mai importante meciuri. Este esențial să-l câștigăm pentru a prinde locul al cincilea. Am început foarte bine faza Top 6, după care am pierdut forma bună, dar sper să arătăm tărie de caracter și să depășim Piteștiul, pentru a ne asigura un loc mai bun în perspectiva playoff-ului. Mi-ar plăcea să vină mulți spectatori, precum la meciurile cu Clujul și Oradea. Cu ajutorul lor, sunt sigur că putem câștiga”, a declarat purtătorul numărului 2 pe tricou din tabăra alb-violeților, Nikola Pesakovic.

Aruncarea simbolică de start va fi oferită de rugbystul Valentin Popârlan, campion en-titre al României, component al RCM Timișoara Saracens. Popârlan a făcut parte din echipa care a câștigat, într-o manieră spectaculoasă, meciul din Continental Shield, cu Enisei Krasnoiarsk, bănățenii revenind după 0-18 la pauză și câștigând cu 20-18. ”Sunt bucuros pentru emulația creată în jurul sportului timișorean. Întreg SCM-ul a trecut printr-o perioadă dificilă, din pricina dificultăților financiare, dar le-am depășit și am ajuns să luptăm din nou pentru obiective de performanță. Handbaliștii au câștigat Cupa României, baschetbaliștii se bat pentru o poziție bună în playoff, noi jucăm în euro-cupe. Am reușit să strângem rândurile și să arătăm că Timișoara este unul dintre orașele care iubesc sportul și promovează caracterele curate”, a explicat Valentin Popârlan.

SCM BC Timișoara – BCMU Argeș Pitești se joacă în această seară, de la ora 18:00, pe parchetul Sălii ”Constantin Jude”, iar intrarea va fi liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.