AcasăStiriSportTrei cât unul singur. Bota, Markovic și Toroman, în locul lui Petricevic...

Trei cât unul singur. Bota, Markovic și Toroman, în locul lui Petricevic pe banca tehnică

După decizia luată de Dragan Petricevic de a o părăsi pe sucombata BC Timișoara, clubul de pe Bega a stabilit înlocuitorii săi, un trio de antrenori din interiorul clubului. „Leii” vor fi pregătiți pentru restul sezonului de către Cristian Bota, antrenorul echipei secunde, Nenad Markovic și Radenko Toroman, foștii secunzi ai lui Dragan Petricevic.

Primul antrenament pe care-l vor conduce va fi în această dimineață. Spre binele echipei, antrenorul Dragan Petricevic a renunțat duminică la postul de antrenor pentru a trage un semnal de alarmă cu privire la situația echipei, demisia fiindu-i acceptată ieri.

BC Timișoara va juca în etapa viitoare cu SCMU Craiova, vineri, de la ora 19.00, în cea de-a treia etapă a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente