ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Țigări de contrabandă, depistate de jandarmi pe strada Silistra din Timișoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Jandarmii timișoreni au depistat, ieri, alte fapte de natură infracțională pe linia combaterii comerțului cu produse de contrabandă. Grupare Mobilă din Timișoara au surprins doi vânzători de țigări, chiar în timpul în care încercau să vândă produsele ilegale.

Totul s-a întâmplat pe strada Silistra din Timișoara. Cele două persoane, o femeie de 41 de ani și un bărbat de 47 de ani, aveau asupra lor aproape 200 de pachete de țigări de contrabandă cu provenința noncomunitară.

Persoanele în acuză au fost conduse la sediul unității de jandarmi iar cantitatea de 4000 de țigarete a fost ridicată în vederea confiscării. Pe numele bărbatului și pe cel al femeii au fost întocmite acte de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de pruduse de contrabandă, iar dosarul va fi predat pentru soluționare Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore