AcasăStiriSocialȚigări de contrabandă, depistate de jandarmi pe strada Silistra din Timișoara

Țigări de contrabandă, depistate de jandarmi pe strada Silistra din Timișoara

Jandarmii timișoreni au depistat, ieri, alte fapte de natură infracțională pe linia combaterii comerțului cu produse de contrabandă. Grupare Mobilă din Timișoara au surprins doi vânzători de țigări, chiar în timpul în care încercau să vândă produsele ilegale.

Totul s-a întâmplat pe strada Silistra din Timișoara. Cele două persoane, o femeie de 41 de ani și un bărbat de 47 de ani, aveau asupra lor aproape 200 de pachete de țigări de contrabandă cu provenința noncomunitară.

Persoanele în acuză au fost conduse la sediul unității de jandarmi iar cantitatea de 4000 de țigarete a fost ridicată în vederea confiscării. Pe numele bărbatului și pe cel al femeii au fost întocmite acte de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de pruduse de contrabandă, iar dosarul va fi predat pentru soluționare Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente