ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Nicolae Robu, HOTĂRÂT să intre cu buldozerul peste o construcție ilegală

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Primarul Nicolae Robu s-a arătat din nou oripilat de lipsa patologică a bunului simț pe care o arată unii timișoreni. Pe lângă construcțiile cu turnulețe care, după cum susține municipalitatea, nu respectă nici pe departe termenii din autorizația de construcție, au apărut alte cazuri asemănătoare.

„E un lucru alarmant care se întâmplă în oraș! Sunt din ce în ce mai mulți cetățeni care etalează o nesimțire dusă dincolo de orice limită. Am văzut mașini staționând pe strada Mărășești, care intră în Piața Unirii și în Piața Libertății”, a spus, furios, primarul Timișoarei. Chiar și așa, nu aceste cazuri în deranjează cel mai mult pe Nicolae Robu, ci alte două cazuri pe care a ținut să le aducă în atenția presei. „Mai nou, văd că fiecare începe să construiască după cum îl taie capul. Am văzut un balcon, într-un bloc pe calea Aradului, care sfida orice limită a bunului gust și a celor mai elementare norme, ce să mai vorbim de cele ale legii. Am fost informat și că se continuă construcția ilegală de pe strada Dragalina. Ceea ce se întâmpla acolo este în afara legii! Cu ce tertipuri vin unii! Un proprietar și-a păstrat clădirea inițială, apoi a făcut fundația de jur împrejur și a început o adevărată construcție, afirmând că, de fapt, nu face una nou, ci doar o extinde pe cea inițială. Am cerut imediat să se pregătească buldozerul și vom merge la fața locului să facem curățenie. Este domeniu public, proprietatea statului român”, a declarat Nicolae Robu.

Întrebat de turnulețele de pe strada Romulus, edilul Timișoarei a explicat de ce nu poate interveni, încă, acolo. „La ce avem dreptul să merg cu buldozerul, o voi face. La turnulețele de pe strada Romulus nu pot pentru că e o construcție privată, pe teren privat. Acolo trebuie să deținem mandat de execuție silită. Unde construcțiile ilegale sunt realizate pe domeniul public, pot interveni în forță, așa cum am mai făcut-o în cazul unor clădiri și a unor garaje. Acea clădire, însă, este făcută nerespectând autorizația, iar diferența este că e pe teren public. Unii nu s-au urbanizat. Și eu provin de la țară, sunt de la sat, dar m-am urbanizat când am venit aici”, a conchis primarul Nicoale Robu.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore