ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Bicicliștii au un număr SPECIAL pentru a semnala neregularitățile de pe piste

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Toți bicicliștii vor dispune, de astăzi, de un număr special de telefon, la care vor putea sesiza nereguli depistate fie în trafic, fie pe pistele de biciclete pe care, adesea, staționează mașini. Atât bicicliștii buni, cât și cei răi, după spusele edilului Timișoarei, Nicolae Robu. Numărul dedicat bicicliștilor (0356) 913, va fi gestionat de același dispecerat care se ocupă de numărul Poliției Locale și va funcționa non-stop.

„Începând de astăzi, numărul este funcțional. Am promis că vom face demersuri pentru ca să se întâmple asta și, prin urmare, orice promisiune făcută de mine se respectă. Au trecut trei zile de cânt am făcut promisiunea”, a spus Nicolae Robu. Întrebat mai în glumă, mai în serios, dacă atât bicicliștii răi, după cum i-a numit edilul Timișoarei pe unii, cât și cei buni vor putea suna la acest număr, Nicolae Robu a spus că aceștia trebuie să se conformeze. „La numărul acesta pot suna și bicicliștii răi iar eu am speranța că vor fi din ce în ce mai puțini bicicliști răi pentru că cei care s-au comportat necorespunzător vor înțelege ce înseamnă oraș civilizat și că administrația locală a depus eforturi foarte mari pentru folosirea bicicletei. Suntem sprijinitori a celor care vor să folosească biciclete fie pentru a se deplasa la serviciu, fie pur și simplu pentru promenadă. Șoferii vor fi amendați. Se aplică legea. Trebuie să înțeleagă lucrul acesta în mod corect, nu să se lase intoxicați de cei care din populism sau care vor să ciupească un anumit gram de simpatie, vin și prezintă lucrurile total pe dos decât sunt în realitate”, a mai declarat Nicolae Robu.

După ce a fost somat la o dezbatere publică de către Sebastian Răducanu cu privire la interzicerea bicicletelor în centrul orașului, primarul Timișoarei a spus că nu va exista așa ceva. „Nici vorbă să fac vreo dezbatere publică cu privire la interzicerea bicicliștilor în zona centrală. Nu am ce să dezbat! Nu sunt lucruri care se negociază. Eu răspund de ce se întâmplă. Legea dă ca prerogativă Comisiei de Circulație de a stabili cine are acces și cine nu are în anumite zone, iar Comisia de Circulație a hotărât. Nu se negociază astfel de lucruri”, a mai precizat, vizibil iritat, primarul Timișoarei.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore