ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Văzând pe Vocea Timişului că un localnic i-a luat-o înainte, Robu a „comandat”, din Extremul Orient, sancţionarea şoferului nesimţit!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ne bucură faptul că Poliţia Locală din Timişoara ia măsuri, dar ne întristează că o face doar la dispoziţia primarului Nicolae Robu. Aşa cum am anunţat încă de aseară, un şofer nesimţit a dat buzna pe şantierul cel mai „drag” edilului Timişoarei, care, astăzi, a şi dispus luarea de măsuri faţă de ilegalist, acesta fiind identificat şi sancţionat!

„Din dispoziţia domnului primar Nicolae Robu dată din Extremul Orient, unde se afla in vizita oficială, ca urmare a unei sesizări cu privire la conducătorul autoturismului marca Volkswagen Passat cu numărul de înmatriculare TM 79 XSS care în seara de miercuri 28.05.2014 a pătruns pe şantierul din Piaţa Leonardo da Vinci spre Podul Michelangelo care este închis traficului rutier, poliţiştii locali l-au identificat pe cel în cauză fiind sancţionat contravenţional conform OUG 195/2002 republicată cu amendă şi 2 puncte de penalizare” se arată într-un comunicat venit pe adresa redacţiei.

Poliţia Locală Timişoara anunţă pe această cale că va monitoriza în continuare aceste aspecte şi „atragem atenţia conducătorilor auto să respecte restricţiile şi semnele care interzic circulaţia în zonele şantierelor din municipiul Timişoara pentru că prin astfel de fapte se distruge lucrarea nerespectându-se timpii tehnologici” anunţă instituţia.

Redacţia Vocea Timişului îşi declară admiraţia faţă de „rezultatul” articolului apărut aseară şi speră ca Poliţia Locală să ia mai multe astfel de măsuri, fără să fie nevoie de „implicarea” primarului Nicolae Robu, întrucât, la sesizările timişorenilor noi am prezentat mai multe situaţii aflate dincolo de limitele legale.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore