ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Au aruncat SACI CU GUNOAIE in mijlocul Pietei Traian. Altii lasa deseuri pe unde apuca, la Timisoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nesimțire maximă pentru unele persoane care au abandonat deșeuri pe domeniul public. Polițiștii Locali au aplicat mai multe sancțiuni pentru niște nesimțiți care și-au aruncat deșeurile dintr-un microbuz în Piața Traian.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au continuat verificările pentru depistarea celor care abandonează cantități considerabile de deșeuri, contribuind la formarea de rampe clandestine de gunoi pe domeniul public. Astfel, în ultimele zile, un cetățean a fost amendat drastic după ce a fost surprins că a abandonat saci cu deșeuri în Piața Traian, saci transportați acolo cu ajutorul unui microbuz. Bărbatul a fost sancționat după ce a fost identificat în urma unor fotografii.

Un alt caz a fost depistat pe strada Liniștei, acolo unde s-a sesizat existența unor rampe de deșeuri. Polițiștii au identificat un imobil, aparținând unei societăți comerciale italiene care are ca domeniu de activitate pe piața imobiliară, în incinta căruia locuiește o familie care nu deținea contract de colectare a deșeurilor cu societatea Retim SA, motiv pentru care cei în cauză au fost sancționați, rampele de pe această stradă fiind igienizate ulterior la intervenția polițiștilor locali.

De asemenea, o societate comercială de pe Calea Buziașului, care are ca obiect de activitate jocurile de noroc, a fost sancționată ca urmare a abandonării de către angajații acesteia de deșeuri pe strada Dimineții. ”Demn de menționat este faptul că un cetățean din zonă a făcut voluntar curățenie în această zonă. În toate aceste cazuri sancțiunile au fost între 1.000 și 2.500 lei. Poliția Locală atrage din nou atenția că sancțiunile pentru abandonarea de deșeuri pe domeniul public sunt între 500 și 1.000 lei conform HCL 371/2007 și 1.000 și 2.500 lei pentru persoanele juridice. Verificările continuă și în perioada următoare”, transmit oamenii legii.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore