Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Spectacolul ”La comun” al Teatrului Maghiar se joaca pentru artistii in dificultate

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °

Spectacolul Teatrului Maghiar de Stat ”Csiky Gergely” din Timișoara, ”La comun” în regia lui Radu-Alexandru Nica, se va juca pe data de 20 martie 2019 în cadrul Campaniei Naționale ”ARTIȘTII PENTRU ARTIȘTI”, eveniment organizat de UNITER pentru a optsprezecea dată, dedicat sprijinirii artiştilor cu probleme de sănătate şi existenţă.

Spectacolul ”La comun”, programat pe data de 20 martie 2019 în Sala Mare a Teatrului Maghiar din Timișoara a fost ales pentru a fi cuprins în cadrul campnaiei naționale ”Artiștii pentru artiști”, ceea ce înseamnă că spectatorii care își vor achiziționa bilete la acest spectacol îi vor ajuta pe artiștii aflați în dificultate, la nivel național.

”La comun”, al teatrului maghiar are traducere în limba română la cască, iar biletele se pot achiziționa de la casieria instituției culturale între orele 10:00 – 13:00 și 16:00 – 19:00, sau online pe www.biletmaster.ro, și costă 24/12 lei. Rezervări la: ticket@tm-t.ro, 0752.111.803. Acțiunea urmărește o comunitate hippie care trăiește în anii 1970 în casa lui Erik și Anna. Ei se gospodăresc împreună, cu drepturi și obligații egale, punându-și la încercare limitele egoismului personal. Comunitatea este pusă la încercare atunci când Erik se îndrăgostește de altă femeie. Regia spectacolului ”La comun” îi aparține lui Radu-Alexandru Nica, iar scenografia ce abundă în elemente retro a fost concepută de Ioana Smara Popescu. Durata spectacolului este de 100 minute.

Zeci de instituții teatrale din București și din țară au programat spectacole pe tot parcursul lunii martie și aprilie în cadrul campaniei ”Artiștii pentru artiști”, încasările din vânzarea de bilete urmând a fi direcționate către Fondul de Solidaritate Teatrala: RO40RZBR0000060007801286 deschis la Raiffeisen Bank, Agenția Piața Amzei. Pe site-ul www.uniter.ro puteți vedea mesajele video ale ambasadorilor și regăsiți lista completă a reprezentațiilor care se vor juca sub semnul Campaniei. Fiecare bilet cumpărat înseamnă nu doar un semn de reverență pentru munca actorilor, ci și un ajutor concret, mai ales pentru artiștii ajunși la vârsta a treia, fără familie sau alt sprijin.

Alătură-te Campaniei ARTIȘTII PENTRU ARTIȘTI, cumpără bilete, bucură-te de teatru şi fă o faptă bună!

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare