Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Teatrul National din Timisoara, campanie pentru ”amandoi”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Teatrul Național din Timișoara a demarat o nouă campanie ”Amândoi”, sub sloganul ”Intoleranță! Agresivitate! Ură! STOP!”. Prin intermediul campaniei, instituția de cultură oferă un bilet gratuit la fiecare bilet achiziționat la spectacolele proprii.

Teatrul Național din Timișoara (TNT) lansează campania ”AMÂNDOI”. În cadrul acesteia, pentru fiecare bilet cumpărat la spectacolele proprii, instituția de cultură oferă al doilea bilet gratuit, astfel încât doi câte doi sau multiplu de doi, ”să construim alături, prin spectacolele noastre, din micile noastre săli de 50, 180 sau 600 de locuri, comunicarea pierdută iremediabil de societatea din jur. Teatrul Național nește, nu dezbină. Orice ideal se construiește cu încredere, alături, fără ruine și distrugeri de suflete”, anunță reprezentanții TNT.

Oferta este disponibilă pentru tote spectacolele, doar la achiziționarea biletelor la agențiile de bilete ”Mărășești” și ”Sala 2”, acestea fiind deschise de marți până duminică, între orele 11:00 – 19:00. Programul spectacolelor poate fi găsit AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare