Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

DONEAZA sange! O noua editie a campaniei ”Din inima, pentru viata”

- Advertisement -
“Din inimă, pentru viaţă” – acesta este numele campaniei iniţiate, cu mai bine de doi ani în urmă, ȋn social media, de către un grup de mame, ȋn colaborare cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timişoara și cu Clinica Orthopedics.

Doamnele MMTCG (Mămicile mai tari ca Goggle), căci despre ele este vorba, au avut această iniţiativă oarecum spontan, dar, totodată, ca un răspuns la numărul mare de solicitări de sânge ce apăreau ȋn mediul online, pentru diverse persoane care aveau nevoie urgentă de o intervenţie chirurgicală sau o transfuzie.

Luna mai înseamnă cea de-a cincea campanie de donare de sânge MMTCG, ca de fiecare dată, acest eveniment ce vizează donarea de sânge fiind organizat în parteneriat cu Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara și cu Clinica Orthopedics.

Astfel, miercuri, 15 mai 2019, începând cu ora 8:30, la Clinica Orthopedics din Timișoara, situată pe strada Arieș nr. 7, va demara acţiunea de donare de sânge propriu zisă. ”Aproximativ 40 de doamne, membre ale grupului, au răspuns prezent la acest eveniment. Ştiind că sute de persoane au nevoie, zi de zi, de sânge pentru a rămâne în viață, pentru a trece cu bine peste intervenții chirurgicale sau a face faţă unor proceduri medicale dificile, cum sunt cele din categoria afecțiunilor oncologice, numeroase mămici au răspuns prezent şi s-au arătat dornice să ajute. Unele dintre ele au fost nevoite să renunţe din cauza unor probleme medicale, ȋn care donarea de sânge nu este permisă; altele dintre ele sunt deja fidele acestui eveniment, fiindu-ne alături şi la ediţiile precedente”, amintesc reprezentanții mămicilor care au demarat această campanie.

Relaţii suplimentare despre eveniment pot fi obţinute de la Bianca Potyesz (iniţiator Grup MMTCG) – telefon 0740.483.729, sau Smaranda Marcu (coordonator campanie de donare) – telefon 0721.709.548.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore