Transfer aeroport
3 C
Timișoara
25-feb.- 2020
Transfer aeroport

Politistii locali in civil fac ”minuni” in cadrul campaniei ”Timisoara curata”

Nesimtire! Si-a parcat masina in fata usii unui chiosc din Piata 700, in care erau doua persoane

Polițiștii locali din Timișoara se confruntă cu tot mai mulți șoferi nesimțiți, iar oamenii legii sunt...

ATENTIE, timisoreni! Se monteaza si se testeaza noile SIRENE!

Primăria Timișoara a anunțat că începe montarea noilor sirene care vor ajuta la completarea și reconfigurarea...

STPT previne GRIPA igienizand mijloacele de transport in comun cu dezinfectant FOTO

Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) informează călătorii că de la finalul lunii ianuarie, igienizează zilnic,...

Atentie, soferi! Se lucreaza pe sectoarele Timisoara – Arad si Timisoara – Lugoj din A1

Șoferii sunt înștiințați de Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara că în perioada următoare...

Mai multe acțiuni în cadrul campaniei ”Timișoara curată” au dus la sancționarea unor persoane care formează rampe clandestine de deșeuri sau aruncă pe jos ambalaje și chiștoace de țigări.

Polițiștii locali au acționat în ultimele zile pentru depistarea persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public, atât în ceea ce privește abandonările de deșeuri în cartiere, acolo unde ca urmare a acestor depozitări se formează rampe clandestine de gunoi, cât și în privința celor care aruncă pe domeniul public diverse resturi alimentare și nealimentare, cum ar fi ambalaje, chiștoace de țigări, coji de semințe, etc, toate acțiunile făcând parte din cadrul campaniei ”Timișoara curată” demarată la nivelul capitalei Banatului.

Zilele trecute, echipajul Compartimentului Intervenție din cadrul Biroului Ordine Publică s-a deplasat în urma unei sesizări pe strada Amurgului, unde a identificat o persoană care a abandonat mai multe deșeuri, printre care cutii din carton. Persoana în cauză, deși se mutase din blocul respectiv, a fost identificată rapid de polițiștii locali și a recunoscut că a aruncat resturile în locul respectiv, motiv pentru care a fost sancționată. Un alt cetățean care a abandonat mai multe deșeuri provenite din curățenia podului de la imobilul de pe strada Viorelelor a fost de asemenea sancționată de polițiștii locali cin cadrul Biroului Sesizări și Evenimente. Oamenii legii care activează în cadrul Serviciului Protecția Mediului au depistat, tot în aceste zile, un cetățean care a abandonat din propriul autovehicul mai multe deșeuri pe un teren viran de pe strada Zefirului. Sancțiunile aplicate în aceste cazuri sunt între 500 și 2.000 de lei.

Polițiștii locali au continuat patrulările în civil în zona centrală a orașului pentru depistarea celor care aruncă pe jos gunoaie. În ultimele patru zile au fost aplicate în urma acțiunilor în civil, conform HCL 371/2007, 50 de sancțiuni contravenționale, după ce anterior, de la începutul anului, în zona pietonală, polițiștii locali au aplicate alte 50 de sancțiuni. ”Poliția Locală atrage atenția că sancțiunile pentru abandonarea de deșeuri pe domeniul public sunt între 500 și 1.000 de lei pentru persoanele fizice și pot ajunge până la 2.500 de lei pentru persoanele juridice”, afirmă reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

- Advertisement -Transfer aeroport

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,691FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă
Galla Events

TIMISUL DE IERI

O călătorie pe şinele istoriei – Primul tramvai din România a fost în Timişoara

  Tramvaiul cu cai este specific secolului al XIX-lea, inventatorul lui fiind Benjamin Outram, inginer englez, cu activitate de pionierat...