ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Politistii locali in civil fac ”minuni” in cadrul campaniei ”Timisoara curata”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Mai multe acțiuni în cadrul campaniei ”Timișoara curată” au dus la sancționarea unor persoane care formează rampe clandestine de deșeuri sau aruncă pe jos ambalaje și chiștoace de țigări.

Polițiștii locali au acționat în ultimele zile pentru depistarea persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public, atât în ceea ce privește abandonările de deșeuri în cartiere, acolo unde ca urmare a acestor depozitări se formează rampe clandestine de gunoi, cât și în privința celor care aruncă pe domeniul public diverse resturi alimentare și nealimentare, cum ar fi ambalaje, chiștoace de țigări, coji de semințe, etc, toate acțiunile făcând parte din cadrul campaniei ”Timișoara curată” demarată la nivelul capitalei Banatului.

Zilele trecute, echipajul Compartimentului Intervenție din cadrul Biroului Ordine Publică s-a deplasat în urma unei sesizări pe strada Amurgului, unde a identificat o persoană care a abandonat mai multe deșeuri, printre care cutii din carton. Persoana în cauză, deși se mutase din blocul respectiv, a fost identificată rapid de polițiștii locali și a recunoscut că a aruncat resturile în locul respectiv, motiv pentru care a fost sancționată. Un alt cetățean care a abandonat mai multe deșeuri provenite din curățenia podului de la imobilul de pe strada Viorelelor a fost de asemenea sancționată de polițiștii locali cin cadrul Biroului Sesizări și Evenimente. Oamenii legii care activează în cadrul Serviciului Protecția Mediului au depistat, tot în aceste zile, un cetățean care a abandonat din propriul autovehicul mai multe deșeuri pe un teren viran de pe strada Zefirului. Sancțiunile aplicate în aceste cazuri sunt între 500 și 2.000 de lei.

Polițiștii locali au continuat patrulările în civil în zona centrală a orașului pentru depistarea celor care aruncă pe jos gunoaie. În ultimele patru zile au fost aplicate în urma acțiunilor în civil, conform HCL 371/2007, 50 de sancțiuni contravenționale, după ce anterior, de la începutul anului, în zona pietonală, polițiștii locali au aplicate alte 50 de sancțiuni. ”Poliția Locală atrage atenția că sancțiunile pentru abandonarea de deșeuri pe domeniul public sunt între 500 și 1.000 de lei pentru persoanele fizice și pot ajunge până la 2.500 de lei pentru persoanele juridice”, afirmă reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore