umbrelute-strada-alba-iulia-timisoara

Mii de fotografii postate pe Facebook, dar şi pe alte reţele de socializare, este bilanţul proiectului „Colorează Oraşul – Umbrele pe cer”, unul cu care se laudă organizatorii acestuia.

„Vremea nefavorabilă din ultima săptămână şi motivele de siguranţă faţă de cetăţeni ne-au determinat să încheiem primul nostru proiect dintr-o serie lungă ce vor urma. Pe această cale dorim sa vă comunicăm că, marţi, în data de 1 iulie 2014, vom anunţa câştigătorii concursului <<Selfie sub umbrele>>. Premiile care îi aşteaptă pe concurenţi sunt pregătite de către Hella, IusSim Handmade Accessories şi Papioane Vesele şi Colorate. Iar agenţia de publicitate ADwiser oferă ca premiu trei selfie-uri puse în ramă celor mai interesante fotografii înscrise în concursul nostru, sub sloganul <<Fă-ţi un selfie fără teamă şi ţi-l punem noi în ramă!>>” ne anunţă cei care au pus în operă acest proiect care a adus pe strada Alba Iulia din Timişoara, zeci de mii de persoane „curioase” de umbreluţele colorate.

Datorită succesului de care s-a bucurat acest proiect în Timişoara, acesta a fost extins, iar „Coloreaza oraşul – Umbrele pe cer” a ţinut cu multe zile peste cât era programat iniţial din dorinţa de a da culoare mai multor oraşe din România.

Cei care doresc să fie informaţi despre viitoarele iniţiative şi acţiuni ale asociaţiei, sunt invitaţi să dea like paginii Noi Re-Creăm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.