Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

De 1 iunie, fii si tu SuperErou: Donare de sange la sediul Penitenciarului Timisoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
14.1 ° C
15.6 °
11.1 °
76 %
2.1kmh
0 %
vin
27 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Funcționari publici din cadrul Penitenciarului Timișoara s-au alăturat campaniei ”De 1 iunie, fii și tu SuperErou”, donând sânge. Tichetele valorice primite ca urmare a donării de sânge, au fost de asemenea donate pentru copiii internați la Spitalul ”Louis Țurcanu” din orașul de pe Bega.

Miercuri, 10 aprilie 2019, 40 dintre funcționarii publici cu statut special, angajați ai Penitenciarului Timișoara, au donat sânge chiar în interiorul instituției în cadrul campaniei umanitare ”De ‪1 Iunie‬, fii și tu SuperErou”, cu sprijinul echipei de colectă mobilă a Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara.

Înțelegând faptul că poate contribui la salvarea unor vieți omenești, personalul Penitenciarului Timișoara s-a alăturat în mod permanent campaniilor naționale de donare de sânge. Demersul angajaților din cadrul Penitenciarului Timișoara reprezintă un ajutor acordat instituțiilor medicale ce se confruntă cu situații dificile, cauzate de insuficiența sângelui necesar transfuziilor, constituind totodată un gest de solidaritate cu cei aflați în suferință.

Prin intermediul acestei acțiuni, angajații Penitenciarului Timișoara au contribuit la completarea rezervei de sânge și totodată, prin donarea tichetelor valorice la strângerea de fonduri pentru a le face o bucurie copiilor aflați în Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Louis Țurcanu” Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare