Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPrins a doua oara DROGAT, in interval de doua saptamani, la Timisoara

Prins a doua oara DROGAT, in interval de doua saptamani, la Timisoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Un tânăr în vârstă de 28 de ani a fost identificat de polițiștii locali, pentru a doua oară, căzut pe jos în Piața 700 din Timișoara, ca urmare a consumului de droguri.

Polițiștii locali din cadrul Biroului Poliția Piețelor, aflați în patrulare în Piața 700, au depistat în cursul zilei de ieri un tânăr care era căzut pe căile de acces din incinta pieței. Acesta prezenta semnalmentele unei persoane care a consumat substanțe interzise, motiv pentru care polițiștii locali au încercat să stea de vorbă cu el, să-l identifice. Când a început să-și revină acesta a fost dus la sediul Biroului de Poliție Locală din piață și a fost identificat ca fiind R.S., în vârstă de 28 de ani, din localitatea Săcălaz.

Individul avea asupra sa mai multe bunuri, printre care telefoane mobile, ceasuri și o bilă ambalată în nylon care conțina etnobotanice. Cel în cauză a mai fost identificat în urmă cu aproximativ două săptămâni în stare de inconștiență în zona Pieței 700 când a fost solicitată și intervenția Ambulanței, ceea ce semnifică faptul că este consumator frecvent de astfel de substanțe interzise. ”S-a luat măsura întocmirii documentelor pentru predarea substanțelor și preluarea cazului de către polițiștii din cadrul Brigăzii pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara în vederea continuării cercetărilor conform Legii 143/2000 actualizată, privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri. În ultima perioadă tot mai des sunt identificate astfel de persoane pe străzile orașului, prin prezentarea acestor cazuri Poliția Locală Timișoara încercând să tragă un semnal de alarmă asupra gravității acestui fenomen”, transmit reprezntanții instituției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare