vandal-tramvai-Armonia

Un bărbat care călătorea într-un tramvai Armonia pe linia 4, s-a ridicat, din senin, în picioare, a spart geamul mijlocului de transport în comun, după care a coborât. Filmarea a ajuns pe o rețea de socializare, iar Poliția a intrat în alertă.

Imaginile ciudate surprinse de camerele de luat vederi dintr-un tramvai Armonia din Timișoara, miercuri, 17 octombrie 2018! Clipul a fost postat pe Facebook de timișoreanul Cristi Brâncovan, iar comentariile au scos la iveală și o tentativă de tâlhărie. Așa cum se vede în filamre, bărbatul are un comportament cel puțin straniu, fiind suspectat, de cel care a postat înregistrarea, că ar fi consumat droguri înainte de a urca în mijlocul de transport în comun. Acesta stă pe scaun și se leagănă serios, lăsând impresia de persoană cu serioase probleme psihice, iar, la un moment dat, se ridică brusc, pune mâna pe ciocănelul cu care se sparge geamul, în situații de urgență, și îl sparge, deși nu se află în niciun pericol.

Evenimentul a avut loc dimineața, în jurul orei 7:00, iar Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) anunță că a sesizat Poliția, care, la acest moment, efectuează cercetări pentru a stabili identitatea bărbatului.

După postarea lui Cristi Brâncovan pe Facebook, unul dintre cei care își dau cu părerea despre incident, susține că bărbatul care a vandalizat tramvaiul ar fi încercat să-i sustragă telefonul din mână, incident care ar fi avut loc tot în această dimineață, într-un autobuz care circula pe linia Expres 8.

https://www.facebook.com/cristibrancovan/videos/1898805190188890/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.