Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

VIDEO Barbat surprins de camerele video in timp ce SPARGEA GEAMUL unui tramvai Armonia, la Timisoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Un bărbat care călătorea într-un tramvai Armonia pe linia 4, s-a ridicat, din senin, în picioare, a spart geamul mijlocului de transport în comun, după care a coborât. Filmarea a ajuns pe o rețea de socializare, iar Poliția a intrat în alertă.

Imaginile ciudate surprinse de camerele de luat vederi dintr-un tramvai Armonia din Timișoara, miercuri, 17 octombrie 2018! Clipul a fost postat pe Facebook de timișoreanul Cristi Brâncovan, iar comentariile au scos la iveală și o tentativă de tâlhărie. Așa cum se vede în filamre, bărbatul are un comportament cel puțin straniu, fiind suspectat, de cel care a postat înregistrarea, că ar fi consumat droguri înainte de a urca în mijlocul de transport în comun. Acesta stă pe scaun și se leagănă serios, lăsând impresia de persoană cu serioase probleme psihice, iar, la un moment dat, se ridică brusc, pune mâna pe ciocănelul cu care se sparge geamul, în situații de urgență, și îl sparge, deși nu se află în niciun pericol.

Evenimentul a avut loc dimineața, în jurul orei 7:00, iar Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) anunță că a sesizat Poliția, care, la acest moment, efectuează cercetări pentru a stabili identitatea bărbatului.

După postarea lui Cristi Brâncovan pe Facebook, unul dintre cei care își dau cu părerea despre incident, susține că bărbatul care a vandalizat tramvaiul ar fi încercat să-i sustragă telefonul din mână, incident care ar fi avut loc tot în această dimineață, într-un autobuz care circula pe linia Expres 8.

https://www.facebook.com/cristibrancovan/videos/1898805190188890/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

STPT prelungeşte programul autobuzelor Expres 6, pentru Vest Fest!

Ca urmare a desfăşurării festivalului VEST FEST organizat în perioada 10-12 iunie, la Aerodromul...

Circulația mijloacelor de transport în comun, dată peste cap în weekend, din cauza unor șantiere

În zilele de 15 și 16 aprilie, mai multe linii de transport public local...

Noi modificări în traseele mai multor mijloace de transport în comun! Vezi aici despre ce e vorba

Începand cu data de 5 aprilie, în programele și traseele de circulație vor interveni...