ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

VIDEO Barbat surprins de camerele video in timp ce SPARGEA GEAMUL unui tramvai Armonia, la Timisoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un bărbat care călătorea într-un tramvai Armonia pe linia 4, s-a ridicat, din senin, în picioare, a spart geamul mijlocului de transport în comun, după care a coborât. Filmarea a ajuns pe o rețea de socializare, iar Poliția a intrat în alertă.

Imaginile ciudate surprinse de camerele de luat vederi dintr-un tramvai Armonia din Timișoara, miercuri, 17 octombrie 2018! Clipul a fost postat pe Facebook de timișoreanul Cristi Brâncovan, iar comentariile au scos la iveală și o tentativă de tâlhărie. Așa cum se vede în filamre, bărbatul are un comportament cel puțin straniu, fiind suspectat, de cel care a postat înregistrarea, că ar fi consumat droguri înainte de a urca în mijlocul de transport în comun. Acesta stă pe scaun și se leagănă serios, lăsând impresia de persoană cu serioase probleme psihice, iar, la un moment dat, se ridică brusc, pune mâna pe ciocănelul cu care se sparge geamul, în situații de urgență, și îl sparge, deși nu se află în niciun pericol.

Evenimentul a avut loc dimineața, în jurul orei 7:00, iar Societatea de Transport Public Timișoara (STPT) anunță că a sesizat Poliția, care, la acest moment, efectuează cercetări pentru a stabili identitatea bărbatului.

După postarea lui Cristi Brâncovan pe Facebook, unul dintre cei care își dau cu părerea despre incident, susține că bărbatul care a vandalizat tramvaiul ar fi încercat să-i sustragă telefonul din mână, incident care ar fi avut loc tot în această dimineață, într-un autobuz care circula pe linia Expres 8.

https://www.facebook.com/cristibrancovan/videos/1898805190188890/

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore