Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

FOTO/VIDEO Stalp PUS LA PAMANT sub greutatea ”padurii” de cabluri, cu ”ajutorul” unui șofer STPT, la Timisoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un stâlp a cedat sub greutatea zecilor de cabluri atârnate de el, pe bulevardul Take Ionescu din Timișoara, după ce un șofer de troleibuz ar fi agățat cu troleele rețeaua de contact a Societății de Transport Public (STPT).

Marți, 30 octombrie 2018, la intersecția Bulevardului Take Ionescu cu strada Eric Baader, șoferul unui troleibuz M11, care se deplasa înspre Ghiroda, a agățat cu troleele rețeaua de contact din intersecție. moment în care stâlpul metalic din imaginile de mai jos a căzut ca ”secerat”, fiind rupt pur și simplu, de la bază. Incidentul a avut loc puțin după ora 7:30.

Circulația mijloacelor de transport în comun a fost întreruprtă, iar traficul rutier dat peste cap, acesta din urmă fiind deviat de polițiștii de la ”Rutieră”, Vreme de câteva ore, până la momentul la care angajații STPT au eliberat zona, îndepărtând stâlpul și cablurile de pe carosabil, după ora 10:00.

Încă o dată se dovedește că lipsa ”acțiunii” municipalității în materie de îngropare a cablurilor în subteran, devine o problemă tot mai spinoas, care pune în pericol viața timișorenilor și nu doar a lor, dar și bunurile personale sau publice a acestora. Cel mai probabil, în situația în care stâlpul ar fi fost ”curat”, și nu cu zeci de cabluri și circuite montate sau atârnate de el, acest incident nu ar fi avut același deznodământ.

Troleibuzele care circulă prin acest sector sunt nevoite să se deplaseze cu ajutorul motoarelor diesel, până la momentul în care angajații STPT vor reuși să refacă rețeaua de contact afectată.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore