Noul antrenor principal al Ripensiei Timișoara, Alexandru Pelici, își va începe mandatul mult mai devreme decât era programat. La semnarea contractului, clubul a precizat că Pelici se va așeza pe banca Ripensiei abia din 2019, însă roș-galbenii au anunțat că noul antrenor va conduce antrenamentele încă de săptămâna viitoare.

Anunțat inițial ca antrenor principal începând cu data de 1 ianuarie 2019, tehnicianul timișorean Alexandru Pelici (foto, în mijloc) va prelua frâiele grupării roș-galbene mult mai repede. Acesta va lua loc pe banca lui „Ripi” începând de luni, 5 noiembrie, clubul anunțând că îl va prezenta pe noul antrenor principal în cursul săptămânii viitoare.

Până atunci, de pregătirea formației în vederea confruntării FC Argeș, partidă ce contează pentru runda a XV-a a Ligii 2, de vineri, 2 noiembrie, se va ocupa antrenorul secund Iulian Munteanu.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Comments are closed.