Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportAlexandru Pelici isi începe aventura la Ripensia Timisoara. Mult mai repede decat...

Alexandru Pelici isi începe aventura la Ripensia Timisoara. Mult mai repede decat era programat

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Noul antrenor principal al Ripensiei Timișoara, Alexandru Pelici, își va începe mandatul mult mai devreme decât era programat. La semnarea contractului, clubul a precizat că Pelici se va așeza pe banca Ripensiei abia din 2019, însă roș-galbenii au anunțat că noul antrenor va conduce antrenamentele încă de săptămâna viitoare.

Anunțat inițial ca antrenor principal începând cu data de 1 ianuarie 2019, tehnicianul timișorean Alexandru Pelici (foto, în mijloc) va prelua frâiele grupării roș-galbene mult mai repede. Acesta va lua loc pe banca lui „Ripi” începând de luni, 5 noiembrie, clubul anunțând că îl va prezenta pe noul antrenor principal în cursul săptămânii viitoare.

Până atunci, de pregătirea formației în vederea confruntării FC Argeș, partidă ce contează pentru runda a XV-a a Ligii 2, de vineri, 2 noiembrie, se va ocupa antrenorul secund Iulian Munteanu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare