ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

ACS Poli II, scorul campionatului în Liga a IV-a. Rezultatele complete ale etapei a XIII-a

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Scoruri fluviu în etapa a XIII-a din Liga a IV-a a județului Timiș. După egalul la zero din prima partidă a rundei între Jimbolia și Dumbrăvița, a urmat un festin de goluri sâmbătă, atunci când au fost programate cele mai multe partide.

Situată pe poziția a treia a clasamentului, ACS Poli II a întâlnit penultima clasată, concitadina CFR Timișoara pe care a zdrobit-o cu scorul de 14-0, cea mai mare diferență înregistrată până acum în această ediție a campionatului. Tot la aceeași oră, însă în Ciarda Roșie, Ripensia Timișoara a marcat opt goluri celor de la Pobeda Dudeștii Vechi, scorul final fiind 8-2. Liderul Voința Mașloc nu a călcat greșit nici în această etapă și a învins în deplasarea de la Periam cu 4-1, menținându-și avansul de trei puncte în fața principalei urmăritoare, Ripensia.

Două rezultate de 3-2 s-au mai înregistrat sâmbătă, Progresul Gătaia învingând-o pe Biled, în vreme ce Făgetul a făcut a doua victorie contra celor de la Timișul Șag. La Orțișoara, acolo unde localnicii i-au întâlnit pe cei de la Sânnicolau Mare, scorul a fost 2-1. Rezultatul a fost întors după pauză, atunci când Unirea a intrat la cabine în avantaj, 1-0, prin golul înscris de Nagy. Darius Vițan a marcat în minutul 50, de la 11 metri, iar după un sfert de oră Opriș a stabilit scorul final. După sancțiunile aplicate celor de la Peciu Nou, jocul dintre aceștia și Ghiroda nu a mai fost programat de către comisia de competiții.

Lorena Giarmata Vii – AS Murani va avea loc astăzi, de la ora 15.00.

Rezultatele complete ale etapei a XIII-a

Vineri, 23 octombrie

15.00 Băban Marcel Jimbolia – ACS Dumbrăvița 0-0

Sâmbătă, 24 octombrie

11.00 ACS Poli II – CFR 1933 Timișoara 14-0

11.00 Progresul Gătaia – Voința Biled 3-2

11.00 Ripensia Timișoara – Pobeda Dudeștii Vechi 8-2

15.00 Arsenal Flacăra Făget – Timișul Șag 3-2

15.00 Avântul Periam – Voința Mașloc 1-4

15.00 Cocoșul Orțișoara – Unirea Sânnicolau Mare 2-1

Întâlnirea dintre Peciu Nou și ACS Ghiroda a fost neprogramată.

Clasament: 1. Voința Mașloc 37 p., 2. Ripensia Timișoara 34 p., 3. ACS Poli II 29 p., … 16. Timișul Șag 6 p., 17. Flacăra Făget 6 p., 18. CFR Timișoara 4 p.

 

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore