poli-otelul-6

Clubul timișorean face pregătirea în Complexul Sportiv Dan Păltinișanu, cel puțin deocamdată, iar după antrenamentele ”de efect” la care contribuie din plin și noul preparator fizic, alb-negrii au anunțat că au reușit programarea a trei partide amicale, pe durata acestei luni.

Doi dintre adversari sunt ”localnici” în timp ce partida a treia se va desfășura în afara granițelor țării, cu o echipă din Ungaria. Primele amicale vor avea loc în compania celor de la Millenium Giarmata și a tradiționalului adversar din amicale – Ripensia Timișoara, primul meci fiind programat ”acasă” iar următoarele în ”deplasare”.

Programul acestor partide arată astfel:
– 12 iulie, ora 10:00: Poli Timișoara – Millenium Giarmata (terenul I – complexul ”Dan Păltinișanu. Intrarea este liberă, publicul având acces pe la poarta situată lângă intrarea în clubul ”Heaven”);
– 19 iulie, ora 18:30: Ripensia Timișoara – Poli Timișoara (teren ”Electrica”);
– 26 iulie, ora 12:00 (ora României): Békéscsabai 1912 Elore SE (liga a II-a, Ungaria) – Poli Timișoara.

Lotul lui Alexa nu prezintă probleme medicale, cu excepția lui Cristi Bărbuț, internaționalul Under 19 suferind chiar în prima zi de antrenamente o leziune la mușchii inghinali și urmează un program separat la sală, dar numai până luni, când se va alătura colegilor, întrucât recuperarea decurge bine.