Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Trei amicale pentru Poli Timișoara, parafate! Un meci se joacă ”afară”, două la Timișoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Clubul timișorean face pregătirea în Complexul Sportiv Dan Păltinișanu, cel puțin deocamdată, iar după antrenamentele ”de efect” la care contribuie din plin și noul preparator fizic, alb-negrii au anunțat că au reușit programarea a trei partide amicale, pe durata acestei luni.

Doi dintre adversari sunt ”localnici” în timp ce partida a treia se va desfășura în afara granițelor țării, cu o echipă din Ungaria. Primele amicale vor avea loc în compania celor de la Millenium Giarmata și a tradiționalului adversar din amicale – Ripensia Timișoara, primul meci fiind programat ”acasă” iar următoarele în ”deplasare”.

Programul acestor partide arată astfel:
– 12 iulie, ora 10:00: Poli Timișoara – Millenium Giarmata (terenul I – complexul ”Dan Păltinișanu. Intrarea este liberă, publicul având acces pe la poarta situată lângă intrarea în clubul ”Heaven”);
– 19 iulie, ora 18:30: Ripensia Timișoara – Poli Timișoara (teren ”Electrica”);
– 26 iulie, ora 12:00 (ora României): Békéscsabai 1912 Elore SE (liga a II-a, Ungaria) – Poli Timișoara.

Lotul lui Alexa nu prezintă probleme medicale, cu excepția lui Cristi Bărbuț, internaționalul Under 19 suferind chiar în prima zi de antrenamente o leziune la mușchii inghinali și urmează un program separat la sală, dar numai până luni, când se va alătura colegilor, întrucât recuperarea decurge bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare