Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Percheziții la ”drepturile de autor”. Poliția a descins în opt locații din Timișoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Vineri, 11 iulie 2014, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Timiş efectuează opt percheziţii la sediile şi punctele de lucru ale unor societăţi comerciale, din municipiul Timişoara, ce au ca obiect principal de activitate multiplicarea documentelor şi alte activităţi similare.

Conform cercetărilor efectuate de oamenii legii a reieşit că administratorii şi angajaţii societăţilor comerciale ar fi desfăşurat aceste activităţi folosindu-se de programe informatice, fără a respecta prevederile Legii 8/1996 privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Poliţiştii urmăresc identificarea şi ridicarea de documente, suporturi de stocare a datelor sau alte mijloace pentru probarea activităţii infracţionale.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de reproducere neautorizată pe sisteme de calcul a programelor pentru calculator.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare