ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

A furat banii din „cutia milei” şi l-a bătut Dumnezeu. A ajuns pe mâna Poliţiei

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Luni, 20 ianuarie 2014, poliţiştii de la Postul de Poliţie din localitatea timişeană Nădrag au fost sesizaţi despre faptul că în noaptea de 17/18 ianuarie a.c., persoane necunoscute au pătruns într-o biserică din localitate, iar din interior au sustras o sumă de bani.

În cursul zilei de iari, în urma investigaţiilor efectuate, oamenii legii l-au identificat pe S. Dumitru, de 31 de ani, din comuna Socodor, judeţul Arad, suspectat de comiterea faptei. Bărbatul ar fi pătruns în lăcaşul de cult prin forţarea unui geam, iar din interior, dintr-o cutie, ar fi sustras aproximativ 2.000 de lei.

S. Dumitru a fost condus la sediul poliţiei, unde ia fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, reuşindu-se recuperarea a peste 1.300 de lei din totalul prejudiciului cauzat. Poliţiştii continuă cercetările, cu suspectul în stare de libertate, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale şi recuperării întregului prejudiciu cauzat.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore