Tableta Asura C700 este cea de-a treia tabletă dezvoltată de timişorenii de la nJoy şi împrumută designul excelent al surorii mai mari, oferind acelaşi panou spate din aluminiu şi componente de calitate într-o soluţie performantă de 7 inci. Asura C700 va fi disponibilă în culorile alb şi negru.

Specificaţiile cheie ale modelului sunt ecranul IPS de 7 inci cu o rezoluţie de 1024×600 pixeli cu reproducere fidelă a culorilor şi unghiuri de vizibilitate largi, procesorul eficient de tip dual-core Cortex A7 ce rulează la 1 Ghz, 1 GB memorie DDR3, 8 GB memorie internă, procesorul grafic Mali 400 MP2, conectivitate Wi-Fi, mufa mini HDMI, slotul de memorie microSD, sistemul de operare Android 4.2 şi cele două camere foto care permit apeluri video, dar şi capturarea facilă de imagini în orice moment.

Tableta Asura C700 oferă o experienţă extraordinară datorită carcasei uşoare şi subţiri de aluminiu şi a ecranului ce incorporează una dintre cele mai performante tehnologii de diplay: tehnologia IPS. Ecranul multi touch de 7 inci este perfect dimensionat pentru ca tableta să poată fi ţinută cu o singură mână, iar grosimea totală de 7.9 mm şi greutatea de doar 300g, face din Asura C700 una dintre cele mai subţiri şi mai uşoare tablete de pe piaţă şi o adevărată tabletă ultraportabilă. Filmele, fotografiile, aplicaţiile şi jocurile arată extraordinar pe ecranul tabletei Asura C700. Pentru a da viaţă tabletei, nJoy utilizează cel mai popular sistem de operare mobil din lume, platforma Android, oferind astfel o lume plină cu zeci de mii de aplicaţii care aşteaptă să fie descoperite.

Modelul beneficiază de serviciul Pickup & Return al nJoy

Adorian Demeter, Manager General DAI-TECH, a declarat: ”2014 este anul în care ne concentrăm pe divizia de tablete: am lansat deja un model 3G care este comercializat exclusiv în magazinele partenerului nostru pentru care a fost dezvoltată, unul dintre cei mai mari operatori de telefonie mobilă din ţară. Ne dorim să cucerim cât mai mult din piaţă şi suntem convinşi de calitatea şi valoarea produselor noastre. Răspunsul clienţilor referitor la primele tablete Asura a fost foarte pozitiv şi suntem siguri că 2014 va fi un an de succes pentru noi”.

Tableta poate fi găsită deja în magazinele online, iar preţul recomandat de producător pentru tableta Asura C700 este de 369.90 lei (cu TVA inclus), vezi specificaţiile tehnice şi toate celelalte amănunte legate de tableta timişoreană, AICI.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.