ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Două tablete noi de la timișorenii de la nJoy. Ce știu să facă Hector 8 și Mist 10

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ambele device-uri se remarcă prin design, funcția 3G și procesorul puternic Quad-Core Cortex A7, 1.3GHz. Încorporate într-un design atrăgător și compact tabletele nJoy oferă cele mai bune opțiuni de comunicare, multimedia și funcționalitate web.

Hector 8
Tableta Hector oferă un display IPS de 8 inch cu rezoluția de 1280*800 Pixeli pentru imagini de o claritate excepțională și culori reale. Aceasta este dotată cu două camera web, cea frontală de 2MP si cea din spate de 5MP. Pe partea de conectivitate tableta vine echipată cu un port micro SD, WI-FI, Bluetooth 4.0, Audio Jack 3,5 mm, sensor de lumină și proximitate. Rămâi conectat la internet oriunde calatorești datorită modulului 3G de mare viteză încorporat. Acum ai suficient spațiu pentru documente, muzică sau filme! Tableta Hector 8 dispune de un 1GB de memorie DRR3 și 8GB de memorie internă și posibilitatea de a complete spatial de stocare cu un card micro SD de până la 32GB.

Mist 10
Noua tabletă are un ecran IPS cu diagonal de 9.7 inch și rezoluția de 1024*768 pixeli. Astfel, dispozitivul garantează o redare exactă a culorilor, imagini clare și unghiuri largi de vizualizare. Tableta Mist 10 vine echipată cu un port micro SD, WI-FI, Bluetooth 4.0, Audio Jack 3,5 mm. Datoriță funcției 3G, de care dispune, rămâi conectat oriunde te afli! Lista specificațiilor este completată cu două camere foto cu senzori de 2 MP, microfon, difuzor monofonic, un conector USB 2.0, și o baterie cu o capacitate de 7000mAh. Tableta dispune de o memorie RAM de 1GB DRR3 și capacitatea de stocare internă de 8 GB la care se adaugă și card microSD.

Ambele modele au carcasa din aluminiu pentru un plus de rezistență. Tabletele nJoy se bazează pe sistemul de operare android 4.4.2 oferind astfel o lume plină cu mii de aplicații care așteaptă să fie descoperite. ”Continuăm să susținem Revoluția Magenta prin dezvoltarea unor produse performante la un preț accesibil. Tablete Mist 10 și Hector 8 sunt ideale pentru cei care sunt mereu pe drum și au nevoie de acces permanent la e-mail sau rețele de socializare ori aplicații care necesită conexiune online” a declarat Adorian Demeter, Manager General DAI-TECH, compania care produce produsele nJoy.

Tabletele pot fi achiziționate atât în magazinele Telekom, Germanos cât și în magazinele online partenere.
Tableta Mist 10 și Hector 8 beneficiază de Garanția Pickup and Return oferită de nJoy! Pretul recomandat de producator pentru tableta Mist 10 este de 629.9 Ron respectiv 549.9 pentru tableta Hector 8.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore