AcasăStiriAdio PAROLE întortocheate! Tehnologia True Key™ reinventează securitatea computerelor

Adio PAROLE întortocheate! Tehnologia True Key™ reinventează securitatea computerelor

”1234”, ”abcd”, ”password” sau alte parole sunt pe cale de dispariţie. Ideea de a inventa cuvinte din cel puţin şase caractere, care să conţină atât cifre cât şi litere, nu ne va mai deranja pe viitor. ”Parolele vor deveni inutile până în 2018”, spune Ben Wood, analist la compania CSS Insights. Recuperarea parolelor costă o companie productivitatea a două zile de muncă, spune el. ”Credem cu tărie că parolele, așa cum le știm acum, vor dispărea”, a mai spus Wood.

True Key™ va memora chipul utilizatorului, iar o simplă privire în cameră îi va oferi acces total. Fără bătăi de cap, fără timp pierdut şi fără teama că informațiile sale pot fi accesate de alte persoane.

Cum funcţionează? Aplicaţia va stabili distanţele dintre zonele importante ale feţei (precum distanţa dintre ochi) şi va genera o formulă matematică pentru a-ţi facilita accesul imediat pe computere, tablete sau telefoane.

Demonstrația tehnologiei la CES 2015:
[responsive_youtube

”True Key™ combină sistemul puternic de autentificare pe care l-am creat cu PasswordBox, desemnată cea mai bună aplicaţie mobilă la CES 2014”, spune Dr. Richard Reiner, vicepreşedinte în cadrul Intel Safe Identity Solutions, scrie iq.intel.ro. Foto:intel.com

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
538CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
186CititoriConectați-vă
48,300AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente