Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Apple încearcă să includă telefonul Galaxy S4 în procesul împotriva celor de la Samsung

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă
Războiul Apple vs Samsung, purtat de cele două companii rivale în tribunale de pe teritoriul Statelor Unite, pare să se transforme într-o telenovelă fără sfârşit, după ce Apple a decis să ignore cererea explicită venită din partea unui judecător federal, în care compania din Cupertino este rugată să limiteze numărul de acuzaţii aduse la dosar împotriva Samsung.

În solicitarea trimisă instanţei judecătoreşti în decursul zilei de luni, Apple a cerut adăugarea modelului smartphone Galaxy S4 pe lista celor 22 produse Samsung acuzate de încălcarea unor brevete deţinute de Apple. Pentru a respecta totuşi cererea primită din partea tribunalului californian, Apple va renunţa la cel puţin unul dintre dispozitivele Samsung adăugate anterior, făcând loc pentru modelul smartphone ce a devenit principala ameninţare la adresa propriei oferte de telefoane iPhone.

De partea cealaltă a baricadei, nici Samsung nu se lasă mai prejos, întocmind propria listă cu 22 produse Apple despre care reprezentanţii companiei afirmă că ar folosi anumite tehnologii brevetate de Samsung.

Ambele companii sunt obligate să reducă lista produselor încriminate la maxim 10 pentru fiecare tabără, respectiv limitarea acuzaţiilor de încălcare a unor patente la cel mult 5 cazuri pentru fiecare dispozitiv. Noile restricţii ar trebui să fie puse în aplicare până cel târziu luna februarie a anului viitor. Din păcate încercările judecătorilor spre a tempera atacurile lansate de avocaţii celor două companii nu par să aibă efectele dorite, şirul de acuzaţii având toate şansele să continue şi anul viitor. Sursa:go4it.ro

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare