Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriApple încearcă să includă telefonul Galaxy S4 în procesul împotriva celor de...

Apple încearcă să includă telefonul Galaxy S4 în procesul împotriva celor de la Samsung

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Războiul Apple vs Samsung, purtat de cele două companii rivale în tribunale de pe teritoriul Statelor Unite, pare să se transforme într-o telenovelă fără sfârşit, după ce Apple a decis să ignore cererea explicită venită din partea unui judecător federal, în care compania din Cupertino este rugată să limiteze numărul de acuzaţii aduse la dosar împotriva Samsung.

În solicitarea trimisă instanţei judecătoreşti în decursul zilei de luni, Apple a cerut adăugarea modelului smartphone Galaxy S4 pe lista celor 22 produse Samsung acuzate de încălcarea unor brevete deţinute de Apple. Pentru a respecta totuşi cererea primită din partea tribunalului californian, Apple va renunţa la cel puţin unul dintre dispozitivele Samsung adăugate anterior, făcând loc pentru modelul smartphone ce a devenit principala ameninţare la adresa propriei oferte de telefoane iPhone.

De partea cealaltă a baricadei, nici Samsung nu se lasă mai prejos, întocmind propria listă cu 22 produse Apple despre care reprezentanţii companiei afirmă că ar folosi anumite tehnologii brevetate de Samsung.

Ambele companii sunt obligate să reducă lista produselor încriminate la maxim 10 pentru fiecare tabără, respectiv limitarea acuzaţiilor de încălcare a unor patente la cel mult 5 cazuri pentru fiecare dispozitiv. Noile restricţii ar trebui să fie puse în aplicare până cel târziu luna februarie a anului viitor. Din păcate încercările judecătorilor spre a tempera atacurile lansate de avocaţii celor două companii nu par să aibă efectele dorite, şirul de acuzaţii având toate şansele să continue şi anul viitor. Sursa:go4it.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Allview dezvaluie noi detalii despre viitoarea serie de smartphone-uri romanesti – X6

După participarea la MWC 2019, unde a prezentat viitorul flagship X6 Xtreme, Allview, brandul...

iPhone XR – cel mai nou terminal Apple, disponibil in Romania

Cea mai mare rețea Apple Premium Reseller din Europa Centrală și de Est, a...

Geanta inteligentă controlată prin telefon, de la distanţă

Ultimii ani au adus descoperiri şi inovaţii uimitoare în domeniul transporturilor: avioane cu televiziune...