Google Chrome îți va consuma mai puține resurse grație noului update

Date:

Unul dintre principalele lucruri prin care Google Chrome s-a remarcat în trecut a fost viteza excelentă a acestuia în comparație cu alte browsere de pe piață. Pe parcurs, însă, s-a transformat într-unul care consumă o cantitate foarte mare de resurse, motiv pentru care în ultimele luni au fost din ce în ce mai multe persoane care au renunțat la el.

Cei de la Google susțin că acum browser-ul lor va avea parte de o îmbunătățire importantă la acest capitol, ca urmare a celui mai nou update. După cum scrie site-ul Engadget, în cazul în care observă ca prea multe resurse sunt utilizate, Chrome va reporni doar tab-urile cele mai des utilizate. De asemenea, Chrome va observa când nu folosiți o pagină pentru un timp, iar în acea perioadă va încerca să elibereze din memoria dispozitivului.

După cum știți, una dintre principalele știri apărute în zilele trecute a avut legătură cu reclamele Flash. Începând cu data de 1 septembrie, Chrome nu le va mai rula în mod automat, iar un tab va folosi, din câte se pare, cu 25% mai puțină memorie, scrie playtech.ro.

Foto:digipedia.ro

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare