Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Google Chrome îți va consuma mai puține resurse grație noului update

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Unul dintre principalele lucruri prin care Google Chrome s-a remarcat în trecut a fost viteza excelentă a acestuia în comparație cu alte browsere de pe piață. Pe parcurs, însă, s-a transformat într-unul care consumă o cantitate foarte mare de resurse, motiv pentru care în ultimele luni au fost din ce în ce mai multe persoane care au renunțat la el.

Cei de la Google susțin că acum browser-ul lor va avea parte de o îmbunătățire importantă la acest capitol, ca urmare a celui mai nou update. După cum scrie site-ul Engadget, în cazul în care observă ca prea multe resurse sunt utilizate, Chrome va reporni doar tab-urile cele mai des utilizate. De asemenea, Chrome va observa când nu folosiți o pagină pentru un timp, iar în acea perioadă va încerca să elibereze din memoria dispozitivului.

După cum știți, una dintre principalele știri apărute în zilele trecute a avut legătură cu reclamele Flash. Începând cu data de 1 septembrie, Chrome nu le va mai rula în mod automat, iar un tab va folosi, din câte se pare, cu 25% mai puțină memorie, scrie playtech.ro.

Foto:digipedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Allview dezvaluie noi detalii despre viitoarea serie de smartphone-uri romanesti – X6

După participarea la MWC 2019, unde a prezentat viitorul flagship X6 Xtreme, Allview, brandul...

iPhone XR – cel mai nou terminal Apple, disponibil in Romania

Cea mai mare rețea Apple Premium Reseller din Europa Centrală și de Est, a...

DEZASTRUOS! Numărul consumatorilor si a traficanților de droguri din Timiș s-a triplat din 2013

Consumul şi traficul de droguri devin activităţi din ce în ce mai populare în...