Ieri, 9 iulie, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au depistat în trafic un tânăr de 26 de ani, din comuna Liebling, care în urmă cu trei săptămâni nu a oprit la semnalele agenţilor rutieri, deşi fusese înregistrat cu aparatul radar rulând cu o viteză peste limita legală.

Vă reamintim că la data de 23 iunie, poliţiştii Serviciului Rutier au efectuat semnalul de oprire unui autoturism care circula pe D.N. 59, dinspre municipiul Timişoara spre localitatea Jebel, fiind înregistrat cu aparatul radar rulând cu o viteză peste limita legală, iar şoferul nu s-a conformat la semnalele poliţiştilor. La data respectivă, poliţiştii au folosit armamentul din dotare în încercarea de  a-l opri, însă conducătorul auto a reuşit să scape.

În cursul zilei de ieri, în jurul orei 18.00, tânărul a fost depistat de poliţişti în timp ce se deplasa cu un autoturism pe Calea Şagului, din Timişoara. Procedând la verificarea şoferului în baza de date, poliţiştii au constatat că acesta nu deţine permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, procedându-se, totodată, şi la reţinerea pentru 24 de ore a acestuia.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.