AcasăStiriSocialÎMPUŞCĂTURI şi urmărire ca-n filme la Jebel. Poliţiştii au vrut să prindă...

ÎMPUŞCĂTURI şi urmărire ca-n filme la Jebel. Poliţiştii au vrut să prindă un vitezoman, dar au găsit doar maşina. Şoferul FUGISE! EXCLUSIV

Luni seara, în jurul orei 20:30, pe Drumul European 70 un echipaj al Poliţiei Rutiere din judeţul Timiş, aflat în misiune, a „înregistrat” cu aparatul Radar un autoturism Ford care se deplasa dinspre Timişoara spre Jebel cu viteză mult peste cea legală, motiv pentru care a pornit în urmărirea acestuia. Văzând că şoferul autoturismului nu opreşte la semnalele poliţiştilor, autospeciala oamenilor legii a încercat să ajungă din urmă Ford-ul, ceea ce s-a şi întâmplat.

MCV-ul celor de la Rutieră a prins maşina „fugară” la bariera din Jebel, care era lăsată pentru trecerea unui tren. Poliţiştii s-au dat jos din autospecială şi au pornit în urmărirea şoferului care şi-a abandonat autoturismul şi a luat-o la fugă. Unul dintre cei doi agenţi de Poliţie a făcut chiar uz de armă pentru a încerca să-l oprească pe vitezoman. „Poliţistul a tras trei focuri de armă în plan vertical, însă şoferul a reuşit să fugă. La această oră maşina se află în curtea IPJ Timiş, posesorul ei fiind identificat. Se ştie despre cine este vorba dar colegii mei nu l-au găsit deocamdată. E o chestiune de timp. Nu se cunoaşte motivul pentru care a recurs la acest gest. E posibil orice, să nu fi fost posesorul maşinii la volan, nu cunoaştem mai multe date până când nu îl găsesc colegii mei pe posesorul autoturismului” ne-a declarat Ancuţa Morariu, purtătoarea de cuvânt a IPJ Timiş.

În maşina şoferului fugar nu s-a descoperit nimic care să îl incrimineze sub nicio formă, motiv pentru care oamenii legii aşteaptă „întâlnirea” faţă în faţă cu posesorul autoturismului pentru a încerca să afle de la acesta de ce a fugit punându-şi viaţa în pericol.

În ţările civilizate, acest gen de „acţiuni” se fac publice, la noi, în schimb, totul rămâne secret, pentru că mai-marii de la Bucureşti au emis un ordin intern prin care se interzice categoric publicarea imaginior surprinse de aparatul radar către presă. Aveţi ceva de ascuns domnilor conducători ai Poliţiei Române?

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente