Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

PERCHEZIŢII, acasă la hoții de pesticide. Vezi ce au găsit MASCAȚII sub patul unuia dintre hoți

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Vineri, 4 iulie 2014, în baza autorizaţiilor emise de Judecătoria Timişoara, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza municipiului Timişoara, la persoane bănuite de comiterea mai multor furturi dintr-o societate comercială. Este vorba despre doi bărbaţi, de 28 şi 29 de ani, ambii din localitatea Afumaţi, judeţul Dolj, angajaţi ai unei societăţi comerciale din Timişoara, care în perioada aprilie – iunie, ar fi sustras din incinta societăţii substanţe pesticide în valoare de peste 18.000 de lei.

La domiciliul unuia dintre bărbaţi, poliţiştii au descoperit 25 de litri de substanţe pesticide susceptibile a fi sustrase, întreaga cantitate era ascunsă sub patul acestuia, recipientele fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor. Totodată, au fost puse în aplicare două mandate de aducere pe numele persoanelor în cauză, acestea fiind conduse pentru audieri la sediul I.P.J. Timiş.

Poliţiştii continuă cercetările în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat în formă continuată, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbaţilor şi recuperării întregului prejudiciu cauzat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare