AcasăStiriSocialUn copac care a căzut pe strada Mangalia, la un pas să...

Un copac care a căzut pe strada Mangalia, la un pas să OMOARE un copil FOTO/VIDEO

Pe strada Mangalia din Timișoara se putea produce o nenorocire. Joi, 10 iulie 2014, la orele amiezii, un copac bătrân și foarte mare a căzut, din senin, peste șosea, fiind la doar câțiva centimetri de a curma viața unui copil de numai câțiva ani care se plimba cu bicicleta pe marginea drumului.

Arborele căzut ”la datorie” se află în fața imobilului de la numărul 8, iar pompierii au fost solicitați de urgență pentru a degaja carosabilul de trunchiul copacului căzut pe toată lățimea șoselei. La fața locului și-a făcut apariția și un echipaj de poliție care a blocat accesul autoturismelor pe stradă, pe perioada lucrărilor de tăiere a trunchiului copacului, efectuate de pompieri.

Iată încă un motiv petru care se impune, de urgență, analizarea fiecărui copac în parte și luarea măsurilor care se impun pentru fiecare dintre aceștia, întrucât, arborii pot ”ateriza”, fără un mare ”ajutor”, peste oameni, cărora le poate curma viața, ori un copac (cu atât mai mult dacă este foarte bătrân) nu este nici pe departe la fel de important precum viața unui om, sau a unui copil. Nu uitați că astăzi nu a fost furtună, ba mai mult, nici măcar nu a bătut vântul prea tare.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente