AcasăStiriSocialHot prins de politistii locali, dupa ce a furat bunuri de 4.000...

Hot prins de politistii locali, dupa ce a furat bunuri de 4.000 de euro dintr-un palat țigănesc

Un bărbat de 46 de ani din Timișoara a fost prins de polițiștii locali imediat după ce a dat lovitura la un palat țigănesc. Norocul oamenilor legii a fost că imobilul se afla la doi pași de sediul Poliției Locale.

Miercuri după-amiază, polițiștii locali au fost sesizați în privința unei tentative de furt pe strada Avram Imbroane numărul 48, la un palat țigănesc. Cum sediul oamenilor legii este la doi pași de imobil, aceștia au prins hoțul exact când încerca să fugă cu prada.

„Ca urmare a unei sesizări, polițiștii locali s-au deplasat ieri (n.r. – miercuri), de urgență, pe str. Avram Imbroane, unde au surprins în flagrant un bărbat care a sărit gardul imobilului cu nr. 48 după ce a dat o spargere la casa respectivă prin escaladarea gardului exterior. Cel în cauză a fost surprins de polițiștii locali chiar în momentul în care încerca să fugă având în spate un bagaj voluminos. Imediat bărbatul a fost reținut pentru identificare, stabilindu-se că se numește S. Costel, de 56 de ani, cu domiciliul în Timișoara. În bagajul acestuia se aflau mai multe bunuri, valoarea estimată a acestora fiind de 4000 de euro”, au transmis polițiștii locali.

Prejudiciul, în valoare de 4.000 de euro, a fost predat păgubiților, iar hoțul a fost reținut pentru 24 de ore.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente