Transfer aeroport
7.8 C
Timișoara
26-feb.- 2020
Transfer aeroport

Liberalii au stabilit lista finală pentru Consiliul Județean Timiș. Alin Popoviciu, pe prima poziție

Si-a parcat BMW-ul ca un nesimtit si a scos numerele de inmatriculare ca sa scape de amenda

Conducătorul unui BMW parcat neregulamentar a crezut că scapă de sancțiune dacă își dă jos numerele...

Concert tribut Iron Maiden cu trupa Rainmaker, la Timisoara

Trupa sârbească Rainmaker ajunge pentru prima dată în Timișoara, unde urmează să susțină un concert-tribut, live,...

Un tramvai care ”merge” pe ruta Bors – Calafat, da peste cap traficul din Timis

Un transport agabaritic va perturba traficul rutier din județul Timiș în perioada 25 februarie - 3...

Nesimtire! Si-a parcat masina in fata usii unui chiosc din Piata 700, in care erau doua persoane

Polițiștii locali din Timișoara se confruntă cu tot mai mulți șoferi nesimțiți, iar oamenii legii sunt...

Miercuri seară, liberalii au finalizat procesul de selecție al candidaților pentru Consiliul Județean Timiș. Lista finală a fost votată de Biroul Permanent Județean al PNL. Cap de listă este nimeni altul decât Alin Popoviciu.

În total, 47 de liberali se regăsesc pe lista validată de BPJ al PNL. Aceasta a întrunit 112 voturi „pentru”, 10 voturi „împotrivă” și 5 abțineri. Primele cinci poziții sunt ocupate de: Alin Popoviciu (provenit din fostul PDL și cercetat alături de Constantin Ostaficiuc în dosarul Aeroportul), Alin Nica (primarul din Dudeștii Noi, provenit din fostul PNL), Marian-Constantin Vasile (provenit din fostul PNL, fost vicepreședinte al CJ Timiș și actual consilier al primarului Nicolae Robu), Sorin Supuran (șef al ARR Timiș, provenit din fostul PNL) și Nicolae Bitea (provenit din fostul PDL, în prezent consilier județean).

Se pot observa mari diferențe pe această listă față de cea prezentată inițial, în urma voturilor primarilor liberali, unde în top 3 se aflau Mihăiță Bojin, Lucian Blaga și Sorin Supuran. O altă surpriză este constituită de Alin Popoviciu, care a reușit să ajungă pe prima poziție de pe locul 11 și de Marian Vasile, care de pe 19, a sărit pe 3.

Potrivit regulamentului intern stabilit în PNL pentru selectarea candidaților pentru Consiliul Județean Timiș, votul primarilor a contat în proporție de 40%, 20% a contat votul celor doi copreședinți, iar 40%, criteriile de performanță stabilite în baza fișei de candidat. Curios este faptul că în ciuda criteriilor de integritate prezentate cu ardoare de PNL, Alin Popoviciu, care este cercetat penal în dosarul Aeroportul, a ajuns cap de listă.

[embeddoc url=”https://voceatimisului.ro/wp-content/uploads/2016/03/Lista-CJ-Timis-PNL.doc” download=”all” viewer=”microsoft”]

- Advertisement -Transfer aeroport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,691FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă
Galla Events

TIMISUL DE IERI

TIMISUL DE IERI-CETATEA TIMISOAREI LA GRANITA DINTRE SECOLELE XVI-XVII-

Stampă privind asediul cetăţii Timisoara de către armata principelui Transilvaniei Sigismund Bathory din 1596. Autorul Johan Sibmacher Data si locul întocmirii...