Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Liberalii au stabilit lista finală pentru Consiliul Județean Timiș. Alin Popoviciu, pe prima poziție

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Miercuri seară, liberalii au finalizat procesul de selecție al candidaților pentru Consiliul Județean Timiș. Lista finală a fost votată de Biroul Permanent Județean al PNL. Cap de listă este nimeni altul decât Alin Popoviciu.

În total, 47 de liberali se regăsesc pe lista validată de BPJ al PNL. Aceasta a întrunit 112 voturi „pentru”, 10 voturi „împotrivă” și 5 abțineri. Primele cinci poziții sunt ocupate de: Alin Popoviciu (provenit din fostul PDL și cercetat alături de Constantin Ostaficiuc în dosarul Aeroportul), Alin Nica (primarul din Dudeștii Noi, provenit din fostul PNL), Marian-Constantin Vasile (provenit din fostul PNL, fost vicepreședinte al CJ Timiș și actual consilier al primarului Nicolae Robu), Sorin Supuran (șef al ARR Timiș, provenit din fostul PNL) și Nicolae Bitea (provenit din fostul PDL, în prezent consilier județean).

Se pot observa mari diferențe pe această listă față de cea prezentată inițial, în urma voturilor primarilor liberali, unde în top 3 se aflau Mihăiță Bojin, Lucian Blaga și Sorin Supuran. O altă surpriză este constituită de Alin Popoviciu, care a reușit să ajungă pe prima poziție de pe locul 11 și de Marian Vasile, care de pe 19, a sărit pe 3.

Potrivit regulamentului intern stabilit în PNL pentru selectarea candidaților pentru Consiliul Județean Timiș, votul primarilor a contat în proporție de 40%, 20% a contat votul celor doi copreședinți, iar 40%, criteriile de performanță stabilite în baza fișei de candidat. Curios este faptul că în ciuda criteriilor de integritate prezentate cu ardoare de PNL, Alin Popoviciu, care este cercetat penal în dosarul Aeroportul, a ajuns cap de listă.

[embeddoc url=”https://voceatimisului.ro/wp-content/uploads/2016/03/Lista-CJ-Timis-PNL.doc” download=”all” viewer=”microsoft”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare