Campanie de educație pentru sănătate în Timiș

- Advertisement -

Comisia de Sănătate și Organizația Femeilor Liberale din Timiș anunță că în acest an va desfășura o campanie rurală cu scopul educației pentru sănătate și al prevenției bolilor. Prima acțiune de acest gen a avut deja loc sâmbătă, 15 februarie, la Denta. Aproximativ 100 de persoane au fost consultate de medici din Timișoara.

Consultațiile oferite au fost în cadrul medicinei interne, pediatrie și ortopedie pediatrică, ginecologie, efectuarea testului Papanicolau, măsurarea glicemiei, a tensiunii arteriale, EKG, teste pentru hepatita C. Rezultatele se primesc pe loc și în funcție de diagonistic se recomandă tratamentul sau continuarea investigațiilor la una din clinicile de specialitate din Timișoara.

Potrivit doctorului Olimpia Oprea, vicepreședinte  în Comisia de Sănătate PNL, scopul campaniei este: „îmbunătățirea stării de sănătate a populației din județul Timiș prin creșterea accesului populației la servicii medicale de specialitate pentru depistarea unor boli în stadii incipiente, precum și promovarea unui stil de viață sănătos și a necesității controalelor medicale periodice”

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare