Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

„Leii” dau piept cu Steaua, la Bucureşti, pentru play-off. Vezi ce program mai au bănăţenii

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

„Leii din Banat” întţlnesc Steaua pentru a patra oară în acest sezon, după ce în toamnă, alb-vileţii au jucat şi în Cupă împotriva bucureştenilor.

„Nu e un meci de totul sau nimic, însă e un joc ce ne poate aduce foarte mult în cazul unei victorii, iar în cazul unei înfrângeri ne îngreunează situaţia. Dar în niciun caz nu pune capăt speranţelor noastre pentru play-off. Nu văd de ce aş spune că acest meci e decisiv, pentru că mai avem de jucat contra echipelor bune, atât acasă, cât şi în deplasare. Nu doresc să induc jucătorilor senzaţia că o înfrângere înseamnă o înmormântare, iar o victorie înseamnă o nuntă” a spus Dragan Petricevic, antrenorul BC Timişoara, înainte de plecarea la Bucureşti.

Scorul celorlalte trei întâlniri directe este favorabil timişorenilor, însă toate partidele au fost echilibrate:
– 21 septembrie 2013: Steaua – BC Timişoara 65-74 / Cupa României
– 28 septembrie 2013: BC Timişoara – Steaua 80–84 / Cupa României
– 25 octombrie 2013: BC Timişoara – Steaua 87–80 / Liga Națională

Dragan Petricevic se declară mulţumit de felul cum decurg pregătirile cu echipa pe care o conduce, dar mai ales pentru faptul că băieţii devin o familie. “Am reuşit să reglăm foarte multe lucruri în cadrul echipei, chimia de joc începe să prindă contur, jucătorii încep să fie din ce în ce mai uniţi în jurul unui scop comun” a spus bosniacul de pe banca timişorenilor.

BC Timişoara a aflat şi programul viitoarelor etape, dintre care una este intermediară. Iată când şi pe cine vor întâlni „Leii” pentru a accede în play-off:
– Duminică, 16 februarie, 17:55: Steaua – BC Timişoara;
– Sâmbătă, 22 februarie, 18:00: BC Timişoara – Farul Constanţa;
– Joi, 27 februarie, 18:00: CSM Oradea – BC Timişoara;
– Luni, 3 martie, 19:30: BC Timişoara – Energia Rovinari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare