Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportA mai rămas puţin până la derby-ul Timişoarei la baschet. Tu vii...

A mai rămas puţin până la derby-ul Timişoarei la baschet. Tu vii la meci?

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Dragan Petricevic, antrenorul echipei mai titrate, susţine că acest meci este doar unul simplu, neputându-se încadra în categoria derby-urilor. Acesta motivează cu două aspecte opinia sa: locurile ocupate de combatante în clasament şi palmaresul celor două cuburi. ”Nu ştiu dacă se poate vorbi despre un derby al Timişoarei. Atâta timp cât ambele echipe în acest moment sunt, din păcate, departe de unde locul ar trebui să fie Timişoara baschetbalistică. Din anumite puncte de vedere nu putem să vorbim despre derby, dar cu siguranţă va fi un meci interesant şi care sperăm că va atrage cât mai mulţi timişoreni în tribună. Să nu fiu înţeles greşit, dar BC Timișoara – Timba nu poate fi un derby nici ca nivel al performanţelor. BC Timişoara este cel mai titrat club din oraş și din Banat, aşa încât nu putem vorbi de derby-uri reale, şi aceasta nu este nicidecum o săgeată la adresa lui Timba, dar BCT deţine un trofeu, a acumulat un palmares, a disputat cinci finale în opt ani, iar ca palmares este, în ultima vreme, în primele patru grupări din ţară”, a afirmat Dragan Petricevic înaintea partidei dintre „lei” şi „urşi”.

Şi tânărul Zoran Milencovici consideră meciul din această seară un joc obişnuit. Fostul campion naţional cu BC Timişoara U23 (în 2013), jucător crescut la CSS Bega Timişoara, a evoluat împotriva galben-negrilor şi în sezonul precedent, la “tineret”, când alb-violeţii au cucerit trofeul de campioni naţionali. ”Este un meci obişnuit de campionat. Pentru mine este al nu ştiu câtelea meci împotriva lui Timba, sunt obişnuit cu ei. Sper că vom face un mci bun şi vom câştiga, ca de obicei. Toţi cei de la Timba îmi sunt prieteni, îi cunosc de mult. Ştiu ce face fiecare pe teren, unde e mai bun, unde e mai slab. Nu cred că o să mă surprindă cu nimic. Aștept să joc mai mult şi cred că toţi jucătorii tineri aşteptăm să evoluăm în meciul acesta”, a declarat Milencovici.

BC Timişoara – Timba Timişoara începe la ora 18:00, pe parchetul Sălii Constantin Jude din Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare