”Leii din Banat” intalnesc SCM U Craiova in ultima etapa din turul grupei A a Ligii Nationale

0
618
SCM-BC-Timisoara
Foto: arhivă

SCM Timișoara întâlnește SCM ”U” Craiova în ultima etapă din turul Ligii Naționale de baschet masculin, grupa A. Partida va avea loc în această seară, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor ”Constantin Jude” din capitala Banatului.

”Leii din Banat” (locul șapte în clasament) au o misiune deloc facilă în utlima etapă din turul grupei A a Ligii Naționale de baschet masculin. La Timișoara vine SCM ”U” Craiova, care se poziționează pe locul cinci înaintea confruntării directe. Reprezentanta Olteniei în ”elita” baschetului masculin din țara noastră are o singură înfrângere administrată în acetuala ediție de campionat, iar acest aspect nu a trecut neobservat de antrenorul ”leilor” timișoreni. ”SCM U Craiova este formația cu cele mai puține înfrângeri din acest campionat, una singură. Este o echipa valoroasă, bine clădită și un adversar redutabil. Noi am intrat într-o serie de victorii pe care vrem s-o continuăm și să ne asigurăm o poziție cât mai bună pentru partea a doua a campionatului”, a explicat Miodrag Perisic, antrenorul SCM Timișoara.

Tehnicianul de pe banca alb-violeților a fost completat de Milos Komatina, care a menționat că echipa din Bănie poate fi învinsă pentru a două oară în actualul sezon competițional. ”Craiova are jucători experimentați și valoroși, care cunosc bine campionatul românesc. Lor li se adăugă câțiva tineri de perspectivă. Noi am avut un program greu în startul campionatului, dar acum suntem într-o serie de meciuri acasă. Am câștigat două și sperăm să învingem și în următoarele două”, a spus Komatina, înainte de SCM Timișoara – SCM ”U” Craiova.

Meciul ”leilor din Banat” cu ”leii” din Oltenia se desfășoară luni, 19 noiembrie 2018, cu începere de la ora 18:00, pe parchetul Sălii Sporturilor ”Constantin Jude” din Timișoara, acesta fiind al treilea meci consecutiv pe teren propriu pentru alb-violeți. După această rundă, urmează o pauză competițională prilejuită de meciul naționalei de seniori, cu Kosovo, din preliminariile Campionatului European.

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.