ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

BC Timișoara, pe scut și la Oradea. Smith a fost cel mai bun marcator al jocului

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Așa cum se aștepta, BC Timișoara nu a avut niciun cuvânt de spus în deplasarea de la Oradea. Alb-violeții au cedat la aproape 30 de puncte diferență, scor 89-60, singurul dintre sferturi care a fost mai strâns fiind primul.

Doar două puncte au avut avans trupa bihoreană după primele 10 minute, atunci când tabela din Sala Sporturilor „Antonio Alexe” arăta 15-13. Totuși, în sfertul secund forma bună a lui Markovic și-a spus cuvântul, astfel că diferența dintre cele două echipe s-a mărit la 14 puncte odată cu intrarea la pauza mare.

Meciul a curs într-o singură direcție și după ce s-a revenit de la cabine. Alte 10 puncte au fost adăugate în favoarea lui CSU Oradea. Ultimul sfert, cel în care s-au marcat dele mai multe puncte, s-a terminat cu patru puncte în favoarea gazdelor, astfel că scorul final a fost 89-60.

Cel mai bun marcator al lui BC Timișora a fost Smith, care a terminat partida cu 24 de puncte, cinci recuperări și două pase decisive. Jelenic l-a urmat cu 13 puncte, trei recuperări și o psaă decisivă, în vreme ce Reljic a marcat 10 puncte, două recuperări și o pasă decisivă. De partea cealaltă, Markovic, cu 18 puncte a fost cel mai bun marcator, iar Barnette a fost liderul la recuperări, cu 10.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore