Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportBC Timișoara, pe scut și la Oradea. Smith a fost cel mai...

BC Timișoara, pe scut și la Oradea. Smith a fost cel mai bun marcator al jocului

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Așa cum se aștepta, BC Timișoara nu a avut niciun cuvânt de spus în deplasarea de la Oradea. Alb-violeții au cedat la aproape 30 de puncte diferență, scor 89-60, singurul dintre sferturi care a fost mai strâns fiind primul.

Doar două puncte au avut avans trupa bihoreană după primele 10 minute, atunci când tabela din Sala Sporturilor „Antonio Alexe” arăta 15-13. Totuși, în sfertul secund forma bună a lui Markovic și-a spus cuvântul, astfel că diferența dintre cele două echipe s-a mărit la 14 puncte odată cu intrarea la pauza mare.

Meciul a curs într-o singură direcție și după ce s-a revenit de la cabine. Alte 10 puncte au fost adăugate în favoarea lui CSU Oradea. Ultimul sfert, cel în care s-au marcat dele mai multe puncte, s-a terminat cu patru puncte în favoarea gazdelor, astfel că scorul final a fost 89-60.

Cel mai bun marcator al lui BC Timișora a fost Smith, care a terminat partida cu 24 de puncte, cinci recuperări și două pase decisive. Jelenic l-a urmat cu 13 puncte, trei recuperări și o psaă decisivă, în vreme ce Reljic a marcat 10 puncte, două recuperări și o pasă decisivă. De partea cealaltă, Markovic, cu 18 puncte a fost cel mai bun marcator, iar Barnette a fost liderul la recuperări, cu 10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare