Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportRipensia obține trei puncte importante la Peciu Nou, după ce a jucat...

Ripensia obține trei puncte importante la Peciu Nou, după ce a jucat în cea mai mare parte a meciului în inferioritate numerică

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Fără Nanu, Ciobai și Zaluschi accidentați, Ripensia Timișoara a fost obligată să obțină toate cele trei puncte din deplasarea de la Peciu Nou, pentru a nu le da prilejul celor de la Mașloc să se distanțeze. Chiar dacă au primit două goluri, galben-roșii și-au respectat statutul de echipă cu multe goluri marcate și au învins cu 4-2, egalând-o la puncte la Mașloc, până la disputa acestora de la Orțișoara.

La fel ca de obicei, Ripensia a marcat în primele 10 minute de la start. Trifu a profitat de o minge greșită în față de Muraru, după un șut puternic al lui Ungureanu, deschizând astfel scorul. Greșelile din defensivă nu s-au reglat pentru Ripensia. Minutul 25 a fost cel al restabilirii egalității. Păscăleanu a faultat în careu din postura de ultim apărător, fiind eliminat, iar Ciumacenco a transformat. Atacantul Blănaru a avut o șansă importantă de a-și readuce echipa în avantaj înainte de pauză, dar Muraru s-a opus.

Chiar dacă a fost în inferioritate numerică, trupa din Ciarda Roșie a marcat după pauză prin Toma, iar în minutul 68 Mediop a ieșit la rampă cu o acțiune personală, risipind emoțiile, 3-1. Cu 15 minute înainte de final Ilea a marcat cu capul dar după doar câteva minute Toma a reușit al doilea său gol, după o pasă a lui Ungureanu, 4-2.

AS Peciu Nou: Muraru – Hanceriuc, Hoța, Ciumacenco, Handrache, Ilea, Martinov, Dumea, Roșu, Mureșan, Popaluca

Ripensia Timișoara:  Ciui – Popa, Francescu, Luca, Toma – Briciu, Păscăleanu, Ungureanu – Mediop, Trifu, Blănaru. Au mai intrat: Stancu, Herțanu, Păscăleanu Jr.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare