ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Ripensia obține trei puncte importante la Peciu Nou, după ce a jucat în cea mai mare parte a meciului în inferioritate numerică

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Fără Nanu, Ciobai și Zaluschi accidentați, Ripensia Timișoara a fost obligată să obțină toate cele trei puncte din deplasarea de la Peciu Nou, pentru a nu le da prilejul celor de la Mașloc să se distanțeze. Chiar dacă au primit două goluri, galben-roșii și-au respectat statutul de echipă cu multe goluri marcate și au învins cu 4-2, egalând-o la puncte la Mașloc, până la disputa acestora de la Orțișoara.

La fel ca de obicei, Ripensia a marcat în primele 10 minute de la start. Trifu a profitat de o minge greșită în față de Muraru, după un șut puternic al lui Ungureanu, deschizând astfel scorul. Greșelile din defensivă nu s-au reglat pentru Ripensia. Minutul 25 a fost cel al restabilirii egalității. Păscăleanu a faultat în careu din postura de ultim apărător, fiind eliminat, iar Ciumacenco a transformat. Atacantul Blănaru a avut o șansă importantă de a-și readuce echipa în avantaj înainte de pauză, dar Muraru s-a opus.

Chiar dacă a fost în inferioritate numerică, trupa din Ciarda Roșie a marcat după pauză prin Toma, iar în minutul 68 Mediop a ieșit la rampă cu o acțiune personală, risipind emoțiile, 3-1. Cu 15 minute înainte de final Ilea a marcat cu capul dar după doar câteva minute Toma a reușit al doilea său gol, după o pasă a lui Ungureanu, 4-2.

AS Peciu Nou: Muraru – Hanceriuc, Hoța, Ciumacenco, Handrache, Ilea, Martinov, Dumea, Roșu, Mureșan, Popaluca

Ripensia Timișoara:  Ciui – Popa, Francescu, Luca, Toma – Briciu, Păscăleanu, Ungureanu – Mediop, Trifu, Blănaru. Au mai intrat: Stancu, Herțanu, Păscăleanu Jr.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore