Sânnicolau Mare, victorie în prelungiri iar ACS Poli II rămâne aproape de liderul Ripensia. Vezi rezultatele etapei a IV-a

0
743

Etapa a VI-a din Liga a IV-a nu a produs niciun fel de schimbări în vârful clasamentului. Liderul Ripensia și-a continuat parcursul fără greșeală câștigând o nouă partidă după ce a marcat șase goluri, de această dată în fața celor de la Lorena Giarmata Vii. Hat-trick-ul lui Nanu, „dubla” senegalezului Mediop și primul gol, cel al lui Briciu, au consemnat victoria netă a galben-roșiilor.

Chiar în deschiderea etapei, Unirea Sânnicolau Mare a obținut cea de-a treia victorie la rând, in extremis, printr-un gol marcat de către rezerva Blaga în minutul 92, cu capul, 1-0 scor final. Echipa secundă a celor de la ACS Poli le suflă-n ceafă băieților de la Ripensia, fiind cu două puncte în spate după victoria de pe terenul nou promovatei Periam, scor 4-2.

Derby-ul etapei dintre Ghiroda și Dumbrăvița a fost câștigată de către ghirozeni cu scorul de 2-1, în momentul de față fiind la egalitate de pucnte cu Sânnicolau Mare, 13. Voința Mașloc a câștigat cu 5-0 în fața Jimboliei, rămânând pe ultima treaptă a podiumului. O singură remiză a fost înregistrată în această etapă, la Orțișoara, acolo unde „cocoșii” au terminat 0-0 cu Gătaia.

Voința Biled – CFR 1933 Timișoara se dispută astăzi, de la ora 17.

Rezultatele etapei a VI-a din Liga a IV-a:

Unirea Sânnicolau Mare – AS Murani 1-0

Ripensia Timișoara – Lorena Giarmata Vii 6-0

Pobeda Dudeștii Vechi – Timișul Șag 2-0

ACS Ghiroda – ACS Dumbrăvița 2-1

Voința Mașloc – Băban Marcel Jimbolia 5-0

Avântul Periam – ACS Poli Timișoara II 2-4

AS Peciu Nou – Arsenal Flacăra Făget 5-2

Cocoșul Orțișoara – Progresul Gătaia 0-0

Clasament: 1. Ripensia Timișoara 18 pct.; 2. ACS Poli II 16; 3. Voința Mașloc 16; 4. Unirea Sânnicolau Mare 13; … 16. Timișul Șag 3; 17. Flacăra Făget 0; CFR 1993 Timișoara 0p.

Spune-ţi opinia civilizat!