Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportRipensia, din nou 6 goluri iar la Sânnicolau Mare FERICIREA a venit...

Ripensia, din nou 6 goluri iar la Sânnicolau Mare FERICIREA a venit în prelungiri! Vezi toate detaliile de la partidele de astăzi din Liga a IV-a

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În „Ciarda Roșie” s-a dat startul etapei a VI-a din „D” Timiș, acolo unde liderul Ripensia, fără greșeală până acum, a întâlnit-o pe Lorena Giarmata Vii. Galben-roșii au rezolvat partida în primele cinci minute, atunci când au înscris de două ori. Până la final scorul avea să fie 6-0, Nanu cu o triplă și senegalezul Mediop marcator a două goluri numărându-se printre remarcați.

Gazdele au avut un început fulminant de partidă. După doar patru minute de la fluierul de start scorul avea să fie deja 2-0. Briciu a dezghețat tabela de marcaj după ce a trimis cu capul în poartă o centrare executată de Zaluschi, iar două minute mai târziu Mediop l-a păcălit pe portarul celor de la Lorena și a majorat avantajul.

După alte momente în care a continuat să preseze, Mediop a ieșit de două ori la rampă, o dată lovind bara, ca mai apoi Nanu să-l imite în minutul 39. La fel a făcut-o și Ungureanu cu un minut înaintea finalului primei reprize, atunci când a nimerit din nou bara.

A doua repriză a început cu o… bară, nimerită de această dată de Toma. Zeița Fortuna și-a întors din nou fața către Ripensia în minutul 66, când Nanu și-a trecut numele pe lista marcatorilor transformând de la punctul cu var un penalty obținut în urma unui henț, ca după cinci minute să realizeze „doppieta” printr-un șut puternic, pe jos.

La fel a făcut-o și Mediop cu 15 minute înainte de final, îndeplinind o formalitate față-n față cu Toma, 5-0. Ripensia Timișoara și-a făcut media de șase goluri pe meci după ce Nanu a transformat o nouă lovitură de pedeapsă dictată în minutul 90, astfel că timișorenii au terminat cu un nou 6-0.

Ripensia Timișoara: Ciui – Luca (’79, Popescu), Zaluschi (’70, Bobină), Păscăleanu, Toma – Briciu (c), Ungureanu – Blănaru (’53, Popa), Mediop, Nanu – Trifu (’63, Francescu)

Lorena Giarmata Vii: Toma – Radu, Irimia, Văcaru, Pătru, Popa, Costândana. Plopeanu, Curea, Pătrașcu, Călin

Unirea Sânnicolau Mare – AS Murani 1-0 (0-0) (’92, Blaga)

La aceeași oră cu partida relatată mai sus, gazdele de la Sânnicolau Mare, acolo unde se desfășoară Zilele Orașului, i-au întâlnit pe cei de la Murani. Alb-albaștrii au început partida în căutarea celei de-a treia victorii. Primul mitan a fost dominat în totalitate de către băieții antrenați de Nae Căprărescu, ratând ocazii pe bandă rulantă, astfel că scorul la pauză a rămas 0-0.

Una dintre cele mai importante faze a fost cea creată de Ovidiu Oancia, juniorul titularizat în premieră la Unirea, care, după ce a culcat în iarbă mai mulți jucători adverși, a fost oprit în ultimă instanță din drumul său către gol.

După revenirea de la cabine partida s-a desfășurat în același mod, sânmicloșenii fiind în căutarea golului. Intrat pe parcursul meciului, Blaga a adus bucuria și a întregit sărbătoarea de pe Aranca printr-un gol cu capul în minutul 92, astfel că amfitrionii au bifat cea de-a treia victorie la rând, scor final 1-0!

Unirea Sânnicolau Mare: Timiș – Petrișor, Uzun, Miron, Galea – Ov. Oancia, Vasilcin – C. Crișan, Angelo Olteanu, Cărpinișan – Jivan. Au mai intrat: Blaga, Michi, Nagy. Antrenor: Nae Căprărescu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Trei barbati din Afganistan, opriţi la frontiera! Au vrut sa treaca, pe jos, in Ungaria

Aseară, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, au depistat...

Accident la Sannicolau Mare. Trei masini au intrat in coliziune, trei oameni raniti

Accident în această dimineață, în Timiș. Trei mașini, din care una parcată, au intrat...

Garaj cuprins de flacari la Sannicolau Mare

Panică în Sânnicolau Mare, astăzi, după ce un garaj a luat foc. Pompierii nu...