Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Sute de imigranți au plecat pe jos din Budapesta spre Austria

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
nori împrăștiați
5.1 ° C
6.2 °
3.9 °
81 %
3.6kmh
40 %
mar
6 °
mie
5 °
joi
8 °
vin
15 °
sâm
16 °

Câteva sute de imigranți au plecat din Budapesta, pe jos, spre Austria, deşi până la graniţă sunt mai bine de 200 de kilometri, transmite Reuters.

Şi la graniţa Serbiei cu Ungaria, câteva sute dintre ei au încercat să fugă, dar au fost întorşi din drum. Graniţa dintre Ungaria şi Serbia a fost închisă la Roszke.

Între timp, în gara din Bicske, de mai bine de 24 de ore, alţi imigranţi refuză să coboare din tren şi cer autorităţilor maghiare să-i lase să-şi continue drumul spre Germania sau Austria. De ieri după-amiază, ei nu mai acceptă niciun fel de ajutoare din partea localnicilor, notează digi24.ro.

Imigranții au pornit de la la Gara Keleti, pe jos, iar în acest moment grupul se deplasează pe autostrada M1.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare