ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un bărbat de 38 de ani, cu mandat european de arestare, capturat de polițiștii din Timiș

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un bărbat de 38 de ani, pe numele căruia autoritățile din Austria au emis un mandat european de arestare, a fost depistat de polițiștii din Timiș, în urma unui schimb de date și informații operative, prin intermediul Biroului Sirene din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.

Bărbatul a fost prins ieri, 2 noiembrie, fiind bănuit că ar fi furat obiecte de valoare din mai multe locuințe, pe teritoriul Austriei. Vinovatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș în baza ordonanței de reținere emise de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara.

Astăzi va fi prezentat Curții de Apel Timișoara, care va dispune măsurile legale până la predarea către autoritățile austriece.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore