Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialUn bărbat de 38 de ani, cu mandat european de arestare, capturat...

Un bărbat de 38 de ani, cu mandat european de arestare, capturat de polițiștii din Timiș

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Un bărbat de 38 de ani, pe numele căruia autoritățile din Austria au emis un mandat european de arestare, a fost depistat de polițiștii din Timiș, în urma unui schimb de date și informații operative, prin intermediul Biroului Sirene din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.

Bărbatul a fost prins ieri, 2 noiembrie, fiind bănuit că ar fi furat obiecte de valoare din mai multe locuințe, pe teritoriul Austriei. Vinovatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș în baza ordonanței de reținere emise de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara.

Astăzi va fi prezentat Curții de Apel Timișoara, care va dispune măsurile legale până la predarea către autoritățile austriece.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare