ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Doi minori din Timișoara și un bărbat din Jimbolia, depistați după ce au furat biciclete

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Doi minori, de 16 și 17 ani, respectiv un bărbat de 62 de ani, bănuiți de furtul a mai multor biciclete, au fost identificați de oamenii legii. Ieri, 2 noiembrie, polițiștii Secției 1 Timișoara i-au prins pe cei doi tineri bănuiți că, pe parcursul lunii septembrie, au sustras două biciclete din rastelul amenajat în parcarea unui hotel, pe raza municipiului Timișoara.

[AdSense-C]

De asemenea, polițiștii din Jimbolia l-au identificat pe bărbatul de 62 de ani, care în data de 27 octombrie a furat o bicicletă neasigurată lăsată lângă un imobil. În ambele cazuri, prejudiciul a fost recuperat în totalitate, iar bicicletele au fost predate păgubiților.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore