ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Primăria Timişoara, record de licitaţii eşuate. De ce firmele nu vor să vândă biciclete

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Licitaţii în zadar organizate de Primăria Timişoara pentru achiziţia de biciclete. Specialiştii din cadrul PMT au organizat nu mai puţin de nouă licitaţii pentru a contracta un furnizor care să livreze şi să monteze 140 de biciclete pe malurile Begăi. Suma prevăzută pentru achiziţia de biciclete în cadrul proiectului de reabilitare a malurilor Begăi este de doar 155.000 de lei.

„În 20 februarie a fost programată deschiderea ofertelor pentru achiziţia de biciclete pentru proiectul de reabilitare a malurilor Begăi. Noi avuseserăm înaintea acestei date alte opt licitaţii în tentativa de a contracta un furnizor pentru aceste biciclete şi cu componentele informatice aferente. Nici de data aceasta nu s-a prezentat nimeni, trebuie să vedem ce facem pentru că deja lucrurile ajung la ridicol. Toată lumea este speriată şi nimeni nu vrea să schimbe parametri achiziţiei care s-a consumat cu succes pe celălalt proiect cu finanţare europeană pe care l-am avut cu sistemul intermodal şi se pare că cei care au fost atunci la licitaţie cu un anumit preţ au câştigat licitaţia şi au şi implementat sistemul nu mai vor sub nicio formă, iată am organizat de nouă ori licitaţie să vină la acel preţ. Asta a fost a noua oară, au fost opt încercări anterioare eşuate şi nu mai vrut să vină nimeni”, a explicat primarul Nicolae Robu.

Edilul susţine că firma care a montat bicicletele care se găsesc momentan în oraş nu mai vrea să participe la o nouă licitaţie pe motiv că fosta afacere nu a fost destul de profitabilă. Unica soluție ar fi modificarea sumei la care se poate face achiziția. „Oamenii din aparatul tehnic sunt prea speriaţi şi spun că nu vor să creştem preţul că dacă vine cineva apoi şi ne întreabă de ce am crescut. Noi trebuie să înţelegem că suntem într-o economie de piaţă şi preţul trebuie stabilit la orice în cadrul tranzacţiei”, a mai spus primarul.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore