Un țigan mut de BEAT și FĂRĂ PERMIS de conducere s-a ”înfipt” cu mașina într-un copac, lângă Lovrin FOTO

- Advertisement -

Luna august a fiecărui an este perioada în care romii ”de pretutindeni” vin acasă, iar fenomenul este răspândit mai ales în județul Timiș. În binecunoscutul ”stil” țigănesc, aceștia vin pentru a participa la diferite evenimente ”din familie”, cum ar fi nunți, botezuri sau alte motive de paranghelii, motive favorabile consumului de alcool, ceea ce poate duce la diferite nenorciri.

Este și cazul unui țigan din Periam, care locuiește în Austria și care a venit în țară pentru a participa la un eveniment în noaptea de sâmbătă spre duminică. Odată plecat de la paranghelia respectivă, acesta, beat fiind, s-a urcat la volanul mașinii personale, un Volksvagen Passat înmatriculat în Austria, fără să mai țină cont de faptul că nu are nici măcar permis de conducere.

Odată plecat de la fața locului, cetăeanul turmentat a trecut și prin Tomnatic, unde a ”demolat” oglinda unei mașini parcate regulamentar, în afara carosabilului, însă nu s-a oprit aici. Proprietarul mașinii avariate a solicitat imediat ajutorul polițiștilor, printr-un apel la serviciul 112, însă acesta nu avea să fie prins de oamenii legii. În jurul orei 11:40, îndreptându-se pe DN6 dinspre Timișoara spre Lovrin, acesta a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un copac aflat în afara carosabilului, însă pe sensul opus deplasării mașinii, trecâd chiar prin fața unui scuter, șoferul acestuia fiind șocat de impactul la care a asistat.

La locul producerii accidentului a sosit de urgență uun echipaj al Postului de Poliție din Periam, dar și o ambulanță care l-a transportat pe rănit la Spitalul din Sânnicolau Mare. După ce șoferul fără acte a fost preluat de medici, la fața locului a sosit și un echipaj de la ”Rutiera” din Timișoara, oamenii legii aflând de la nepotul șoferului că acesta era mut de beat în momentul în care a fost scos din mașină.

Polițiștii au demarat o anchetă urmând să ia măsurile legale odată cu ieșirea din spital a șoferului fără permis de conducere, iar dosarul penal pe care-l așteaptă va fi destul de stufos, acuzațiile fiind de conducere pe drumurile publice fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, distrugere, dacă se dovedește că acesta a acroșat autoturismul din Tomnatic, conducere sub influența băuturilor alcoolice și cine mai știe câte…

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare