ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un tânăr de 19 ani, urmărit naţional, a fost prins de poliţiştii din Cenad

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Joi, 29 august 2013, poliţiştii din cadrul Postului Cenad l-au depistat pe T. Silviu, de 19 ani, din Sânnicolau Mare, urmărit naţional. Tânărul are de efectuat o pedeapsă de 3 ani de privare de libertate pentru furt.

La data de 21 mai 2013, pe numele lui T. Silviu, Judecătoria Sânnicolau Mare a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, prin care acesta este condamnat la 3 ani de pedeapsă privativă de libertate pentru comiterea infracţiunii de furt.

În fapt, în perioada aprilie-mai 2012, bărbatul a sustras două radiatoare de la o pompă pentru extracţia nisipului, pe raza localităţii Cenad.

T. Silviu a fost introdus în Arestul I.P.J. Timiş, urmând a fi transferat în penitenciar pentru executarea pedepsei.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore