Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPare cunoscut? Bărbat trimis în judecată pentru șantaj. ”Cumpăra” locuințe amenințând proprietarii

Pare cunoscut? Bărbat trimis în judecată pentru șantaj. ”Cumpăra” locuințe amenințând proprietarii

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Oamenii legii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au finalizat cercetările într-un dosar penal, în care un bărbat de 55 de ani este bănuit de comiterea a patru fapte de şantaj. Mai exact, începând cu anul 2007, acesta ar fi exercitat acte de ameninţare faţă de patru persoane care locuiau în imobilul unde acesta deţinea mai multe apartamente, în scopul de a le determina să-şi vândă locuinţele, pentru ca ulterior acesta să devină proprietarul întregului imobil.

În momentul în care bărbatul s-a mutat în imobil, i-ar fi contactat pe ceilalţi locatari şi le-ar fi solicitat să-i vândă apartamentele la preţuri subevaluate faţă de preţul pieţei. Ulterior, când locatarii au refuzat, cel în cauză ar fi trecut la acte de intimidare a acestora, prin provocarea, în repetate rânduri, de inundaţii în apartamentele respective, ameninţări cu acte de violenţă şi proferarea de expresii jignitoare.

Azi, 15 iulie, poliţiştii au finalizat cercetările în dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii de şantaj, dosarul fiind înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara cu propunere de trimitere în judecată.

Metoda este una ”brevetată” sută la sută de țiganii care au reușit, prin aceleași metode, să pună mâna pe mai toate imobilele centrale, majoritatea monumente istorice, din Timișoara. Dumneavostră nu vi se pare cunoscut modul de ”operare” al acestuia?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare