Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poliția Rutieră Timiș a tăiat în carne vie

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
E greu de crezut că și azi mai sunt persoane care circulă pe drumurile publice, fără nici un fel de problemă de conștiință, fără asigurare și fără permis, la bordul unui autoturism cu numere provizorii. Practic, fără niciun fel de documente, nici măcar de identitate! Și, în cursul zilei de ieri, angajații Poliției Rutiere Timiș au demonstrat cu vârf și îndesat că nimic nu e imposibil, cu atât mai mult când vine vorba despre inventivitatea participanților la trafic.

În timpul acțiunii, care a avut loc pe Calea Lugojului, rutieriștii au oprit mai multe autoturisme. În primul rând pentru depășirea vitezei regulamentare, în unele cazuri aplicându-se doar amenzi contravenționale, iar altele s-a lăsat cu ridicarea și suspendarea permisului de conducere. Oricum, de departe, situația cea mai delicată s-a derulat în momentul în care angajații MAI au oprit în trafic, tot pentru viteză, un autoturism, marca BMW, cu numere roșii, condus de un cetățean de etnie rromă.

Care, fie vorba între noi, încă de la început și până aproape de final, așa cum se poate observa și din materialul video, a spus numai și numai povești. În primul rând, când a fost întrebat cum îl cheamă, a dat numele fratelui său. Ulterior, a spus că nu știe numele străzii pe care locuiește în Timișoara, dând doar niște indicații foarte vagi. Ca mai apoi să spună că e născut în Polonia, că lucrează în Elveția și că este posesorul unui permis de conducere eliberat de autoritățile engleze, chiar dacă conduce o mașină cumpărată din Franța.

Bineînțeles, toate acestea numai simple vorbe căci etnicul rrom nu avea asupra lui niciun colt de hârtie care să dovedească că măcar 1% din toate afirmațiile sale sunt adevărate. Și avea și pentru asta o explicație: toate actele lipsesc pentru că au fost predate ”unui prieten” pentru obținerea cetățeniei românești!!! Povestea s-a terminat repede: cum autoturismul avea asigurarea expirată, plăcuțele de înmatriculare au fost date jos, iar ”polonezul” a fost dus la sediul IPJ Timiș pentru identificare și, evident, pentru a-l titulariza pe coperțile unui nou dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca-n vestul sălbatic! Proprietarii unei exploatații agricole, măcelăriți de hoții de fier vechi care încercau să le dezmembreze o combină de 16 tone

Ieri noaptea, frații Adrian și Dan Coroamă, agricultori de pe raza localității Parța –...

Hoții de catalizatoare, din nou în acțiune! Doi tineri, prinși în flagrant de polițiști

Polițiștii Secției 5 Timișoara au surprins în flagrant doi tineri, de 21 și 24...

Mircea Ionescu, fost director Romtelecom Timiș, protagonistul unui accident rutier, sub influența alcoolului

Mircea Ionescu, fost director Romtelecom Timiș, actualmente patron al unui hotel și azil de...