ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Ca-n vestul sălbatic! Proprietarii unei exploatații agricole, măcelăriți de hoții de fier vechi care încercau să le dezmembreze o combină de 16 tone

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
Ieri noaptea, frații Adrian și Dan Coroamă, agricultori de pe raza localității Parța – Timiș, au fost apelați de un cunoscut care i-a înștiințat că una dintre combinele lor, incendiată în vara anului trecut și care se afla într-un litigiu cu asiguratorul, este pe cale să fie dezmembrată de hoții de fier vechi. Așa că, în baza informației, de urgență și în plină noapte, cei doi, împreună cu un alt angajat, Alin Merstorf, s-au deplasat la fața locului.

Adrian Coroamă susține că, în momentul în care a ajuns la combină, în jurul utilajului se aflau circa 6-7 indivizi și o camionetă. ”Combina a luat foc în vară, în totalitate. Nu am miscat-o de acolo pentru că avem divergențe cu asiguratorul. Plus că are 16 tone. De aceea a rămas combina pe loc, în vânt și în ploaie! Trebuia să facă subiectul unei alte expertize tehnice. Lângă combină erau niște băieți cu autogenul. Cred că erau la a doua tură de dezmembrat pentru că lipseau, deja, bucăți din combină. I-am rugat să plece…”.

Și lucrurile au degenerat când proprietarul SC Agrocoroamă SRL i-a anunțat pe hoții de fier vechi că trebuie să rămână pe loc pentru că Poliția e pe drum: ”Unul a luat o chingă de prelate cu cataramă, de aceea cu care se leagă TIR-urile, și a încercat să mă lovească. Deja, pe fratele meu, alții îl băteau cu un baros. Mașina mi-au vandalizat-o. Mi-au spart-o toată. Fratele meu e în spital și trebuie operat. Are piramida nazală ruptă și fractură de mandibulă. Are toată fața spartă. Maine va fi operat si i se va introduce o placa de titan permanenta. Celălalt băiat care era cu noi, a luat și el bătaie. Are 7 zile de îngrijiri medicale”.

Cert e că, între timp a ajuns și Poliția la fața locului dar între timp scandalagii apucaseră să ascundă generatorul, aparatul autogen și tubul de oxigen la liziera pădurii. ”I-am spus polițistului că l-au ascuns între copaci. Mi-a zis cu nonșalanță ca să nu-mi închipui că vor intra ei în pădure, pe întuneric. După care am sesizat că unul dintre polițșiști o dădea în prietenie cu unul dintre hoții de fier vechi. Practic cu cel care fusese cel mai violent cu noi. Am sunat din nou la 112 și i-am rugat să trimită alt echipaj. M-au trimis la plimbare…

Dincolo de traume, atât psihice cât și fizice, frații Adrian și Dan Coroamă sunt deciși să meargă cu toată povestea până la capăt. La fel și IPJ Timiș care, prin purtătorul de cuvânt, a informat voceatimișului.ro că deși, până la ora declarației de presă, nu a fost depusă nicio sesizare penală, MAI s-a sesizat din oficiu și a constatat rănirea celor 3 persoane. Mai mult, că investigațiile continuă pe paleierele prevăzute de Codul Penal: lovire sau alte violențe, distrugere și furt în forma tentativei.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore